GFC-SVV na half uur beslist

GFC had vanmiddag in de tweede competitiewedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen weinig moeite met SVV’56 uit Sibculo.Het duel op sportpark Heeckeren in de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal was al na een half uur beslist toen GFC er al vier in had liggen.Justin Vos opende de score waarna Tim Wassink (twee keer) en Daan Zwierink succesvol waren. 4-0 was ook de rust- en eindstand want na rust was er veel minder te genieten en werd er niet meer gescoord. Na de wedstrijd was er feest in de kantine van de rood zwarten waar het 75-jarig jubileum werd gevierd van de supportersverenigingen van GFC.

Gerelateerde berichten

  • GFC lijdt nederlaag in Hengelo tegen ATC ’6516 oktober 2021 GFC lijdt nederlaag in Hengelo tegen ATC ’65 Het begon nog wel goed voor GFC vanmiddag in het competitieduel tegen ATC'65 in Hengelo maar na 90 minuten stond er toch een 4-2 eindstand voor de thuisploeg op het scorebord. Olaf […]
  • GFC wint in gelijkopgaand duel van Heracles9 oktober 2021 GFC wint in gelijkopgaand duel van Heracles GFC heeft de derde competitiewedstrijd in de vierde klasse F van het zaterdag amateurvoetbal met 1-0 gewonnen van AVC Heracles. Op sportpark Heeckeren tekende Tim Wassink na 25 minuten […]
  • GFC wint in eenvoudig in Rijssen9 november 2019 GFC wint in eenvoudig in Rijssen Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV had GFC vanmiddag ook geen moeite met SV Rijssen al viel de score wel minder hoog uit. Op sportpark de Koele werd het uitduel met 0-5 […]
  • GFC boekt zwaarbevochten zege op Haarle11 april 2019 GFC boekt zwaarbevochten zege op Haarle GFC heeft ongeslagen status na de winterstop ook na vanavond nog in handen. De inhaalwedstrijd in en tegen Haarle werd met 0-1 gewonnen. De enige goal kwam halverwege de tweede helft van […]
  • GFC wint dik verdiend van BSC Unisson: 3-120 mei 2018 GFC wint dik verdiend van BSC Unisson: 3-1 GFC heeft de tweede plek in de vierde klasse B definitief veilig gesteld. De rood zwarten wonnen met 3-1 van subtopper BSC Unisson dat weinig in te brengen had op sportpark Heeckeren. Voor […]