Inbraak in twee woningen

politie_petTwee Goorse huishoudens zijn afgelopen weekend het slachtoffer geworden van een woninginbraak. Twee woningen aan de Rembrandtstraat kregen in de nacht van vrijdag op zaterdag ongewenst bezoek. Uit een van de woningen werden sieraden weggenomen. Uit de andere woning wordt tot nu toe niets vermist. Getuigen wordt verzocht contact op te nemen met de politie Twente.

Gerelateerde berichten

  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • G. meldt zich vanuit Thailand1 maart 2011 G. meldt zich vanuit Thailand Pascal G. heeft zich gemeld vanuit Thailand. De internationaal gezochte Gorenaar heeft zich gemeld bij NU.nl. De 37-jarige G. is verdachte in verband met een ernstig zedenmisdrijf, maar […]
  • Zakkenroller slaat toe bij Jumbo23 april 2010 Zakkenroller slaat toe bij Jumbo Een 63-jarige vrouw en een 81-jarige man uit Goor zijn woensdag slachtoffer geworden van een zakkenroller. De bandiet jatte bij beiden een portemonnee, terwijl ze aan het winkelen waren […]
  • Gorenaar gewond in Holten25 november 2010 Gorenaar gewond in Holten Een 37-jarige man uit Goor is gisteravond gewond geraakt bij een ongeval in Holten. De man reed in zijn auto rond half zeven op de Oude Deventerweg toen van links een andere wagen kwam met […]
  • Vrachtwagenchauffeur bekeurd om rijgedrag5 oktober 2013 Vrachtwagenchauffeur bekeurd om rijgedrag Een 39-jarige Goorse vrachtwachtenchauffeur heeft afgelopen dinsdag een bekeuring gekregen wegens gevaarlijk rijgedrag. De Gorenaar haalde op de Grotestraat in Nijverdal een andere […]