Inbraak in twee woningen

politie_petTwee Goorse huishoudens zijn afgelopen weekend het slachtoffer geworden van een woninginbraak. Twee woningen aan de Rembrandtstraat kregen in de nacht van vrijdag op zaterdag ongewenst bezoek. Uit een van de woningen werden sieraden weggenomen. Uit de andere woning wordt tot nu toe niets vermist. Getuigen wordt verzocht contact op te nemen met de politie Twente.

Gerelateerde berichten

  • Hengelerbrug een maand afgesloten20 mei 2019 Hengelerbrug een maand afgesloten Vanaf vandaag is de Hengelerbrug een maand lang afgesloten voor verkeer. Er wordt onderhoud gepleegd aan de brug over het kanaal. Het verkeer tussen Goor en Hengevelde wordt omgeleid. […]
  • Twenthe onderuit bij Blauw Wit, Hector verliest van ATC11 augustus 2015 Twenthe onderuit bij Blauw Wit, Hector verliest van ATC Twenthe Goor heeft de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen verloren. De equipe van Michiel Mensink, die maar kon beschikken over vier spelers van het eerste team, ging met 2-0 […]
  • 10 juli 2013 Aanval op gele trui Leferink Huub Leferink heeft ook na de tijdrit van vandaag stand gehouden aan de kop van het klassement. Stephan Kuipers en Geert Willem Escher zitten hem echter wel op de hielen. De dagzege ging […]
  • tatsujin24 december 2011 Mixed Martial Arts voor junioren Bij Tatsujin Dojo Goor kan sinds kort de vechtsport Mixed Martial Arts door junioren beoefend worden. De junior-afdeling is speciaal opgericht voor de jeugd van 10 tot en met 16 jaar. Er […]
  • Meisjes Excelsior winnen gymfinale3 mei 2012 Meisjes Excelsior winnen gymfinale De meisjes van gymnastiekvereniging Excelsior hebben in Borne de regionale finale van de gymnastiek- competitie gewonnen. De jonge Goorse turnsters van 6 en 7 jaar waren de in teamverband […]