Feestelijke herstart activiteiten Zonnebloem

De afdeling Goor-Markelo-Diepenheim van de Zonnebloem gaat na een lange coronaperiode weer voorzichtig beginnen met het bezoekwerk en het organiseren van kleinschalige activiteiten. Het startschot werd gegeven tijdens een feestelijke bijeenkomst bij De Bebsel voor alle vrijwilligers. Hierin werden zij geïnformeerd hoe alles weer opgepakt wordt. Ook werden de jubilarissen van de afgelopen 2 jaar in het zonnetje gezet. Sieny ten Buuren is al 25 jaar vrijwilligster bij de afdeling. Zij ontving uit handen van de voorzitter, Margeret Kuipers, een gouden insigne en een oorkonde.

Maar liefst 7 vrijwilligsters vierden hun 10 jarig jubileum: Nico van den Einde, Helma Huistede, Margeret Kuipers, Diky Ligtenberg, Gerda Vedders, Ina Wiggers en Rina van Zutphen (foto onder). Zij ontvingen een zilveren insigne met oorkonde. Daarnaast ontvingen de vrijwilligsters die resp. 30, 20- en 5 jaar actief een bloemetje als dank voor hun trouwe inzet.


Gerelateerde berichten

  • Zonnebloemvrijwilligers weer voorzichtig actief2 juli 2020 Zonnebloemvrijwilligers weer voorzichtig actief Vanaf gisteren is er weer wat meer onderling contact nodig en dat betekent dat ook de vrijwilligers van De Zonnebloem weer voorzichtig actief mogen worden in het intensievere contact met […]
  • Jubilarissen gehuldigd: Bert Caron al vijftig jaar achter de tap21 juni 2018 Jubilarissen gehuldigd: Bert Caron al vijftig jaar achter de tap Vanmiddag werden traditiegetrouw de Schoolfeest-jubilarissen gehuldigd. Dit zijn de vrijwilligers die in de tent de tapdiensten draaien. Bert Caron doet dat al vijftig jaar en werd […]
  • Zonnige picknick Zonnebloem op ’t Doesgoor23 augustus 2016 Zonnige picknick Zonnebloem op ’t Doesgoor Terwijl op de achtergrond de laatste hand werd gelegd aan het nieuwe kunstgrasveld van sv Hector genoten de mensen die worden gesteund door de lokale afdeling van De Zonnebloem dinsdag van […]
  • Maarten ter Höfte held van het jaar16 september 2022 Maarten ter Höfte held van het jaar Maarten ter Höfte is uitgeroepen tot held van het jaar tijdens de verkiezingen van de Hoffelijkheidsprijs. Bij De Bebsel werd de rolstoel-tennisser geroemd om zijn opmars in de […]
  • Dag, prachtige zonnebloem…13 september 2022 Dag, prachtige zonnebloem… Een verdrietig mailtje van Petra Gossink die haar emoties toont in een stukje proza over een zonnebloem waar ze een hechte band mee had...: "Dag, prachtige zonnebloem. Dank je wel voor al […]