Inge Mensink 27 jaar

Inge Mensink vierde zondag haar 27ste verjaardag. De Goorse zag op de feestelijke dag haar FC Twente de topper in Eindhoven winnen van PSV. De zes doelpunten van de Enschedeërs zag ze ongetwijfeld met een witte wijn in de hand. Inge wordt via deze weg nogmaals gefeliciteerd door Noreen, Arno, Maik, Wilco, Marc, Dennis en Annelore.

ingemensink

Gerelateerde berichten

  • Liza Siahaya geboren12 september 2011 Liza Siahaya geboren Dennis Siahaya en Janine Oolbekkink zijn de trotse ouders geworden van hun prachtige dochter Liza. Liza zag anderhalve week geleden het levenslicht. Ze is drie weken te vroeg geboren, maar […]
  • Hector kan niet op tegen FC Suryoye16 september 2012 Hector kan niet op tegen FC Suryoye Hector is er niet in geslaagd om te zegevieren in de topper tegen FC Suryoye. De bezoekers uit Enschede waren met 3-1 te sterk voor de ploeg van trainer Wim Woeltjes. Hector kwam via een […]
  • china22 augustus 2012 Groet’n oet Qingdao in China Noa het Schoolfeest wol'n Wilco, Jan en Frits toch nog'n mooi bierfeest metmaak'n. Jammer disse keer veur Maarkel en Deep'n wand doar kon'n wie noe nit kom'n, maar dit oavertreft alles. […]
  • 22 september 2012 Linda Boswinkel viert 25ste verjaardag Linda Boswinkel is vandaag 25 jaar geworden. Via deze weg willen Evelien, Inge, Karin, Linda, Annemiek, Isabelle, Fleur, Nienke en Maaike haar van harte feliciteren met haar verjaardag. […]
  • Inge Beelen ziet Sarah27 april 2011 Inge Beelen ziet Sarah Inge Beelen-Gorel heeft vandaag een mooie mijlpaal bereikt. Ook al viert ze haar 45ste  verjaardag voor de zesde keer, willen familie, vrienden en bekenden haar van harte feliciteren en […]