Profix gaat opereren onder de Munsterhuis Groep

De Munsterhuis Groep en Profix Schadeherstel Goor gaan samenwerken. Naast het eigen ASN-schadeherstelbedrijf in Enschede breidt de Munsterhuis Groep haar schadeactiviteiten hiermee verder uit in de regio. Profix wordt onderdeel van de Munsterhuis Groep maar zal als schadeherstelbedrijf onder eigen naam blijven opereren. Profix-eigenaar Gerard Nijmeijer: ‘Wij hebben veel ervaring in schadeherstelactiviteiten in de regio en bedienen als zelfstandig schadeherstelbedrijf zowel de particuliere als de zakelijke markt.

‘Profix heeft een goede naam opgebouwd in de regio Hof van Twente. Gelet op de ontwikkelingen in de huidige schademarkt is verbreding van de schadeherstelactiviteiten en het kunnen bedienen van meerdere segmenten in de markt essentieel.’ Aldus Bart Eshuis, financieel directeur van de Munsterhuis Groep. ‘We kijken er naar uit om gezamenlijk de schadeherstelmarkt in de regio te blijven bedienen en een nog hogere servicegraad voor onze klanten te bereiken.’

Gerelateerde berichten

  • TG Koeriers overgenomen door KSO Logistics5 april 2022 TG Koeriers overgenomen door KSO Logistics Het Goorse bedrijf TG Koeriers is overgenomen door KSO Logistics. Dat is een vergelijkbaar koeriersbedrijf die ooit begonnen is in Eibergen en waarvan de hoofdvestiging inmiddels in […]
  • Verzet en jubileum komen samen bij Bergzicht21 mei 2021 Verzet en jubileum komen samen bij Bergzicht Commotie in buurtschap 'de Ha' nu er geluiden zijn dat camping Bergzicht wellicht wordt overgenomen door de zogenoemde 'Otto Investment Group. De geruchten vallen samen met de 50e […]
  • Needse Tragter Groep neemt HTH Totaaltechniek over19 december 2020 Needse Tragter Groep neemt HTH Totaaltechniek over Het bekende Goorse bedrijf HTH Totaal Techniek wordt per 1 januari overgenomen door de Tragter Groep uit Neede. De eigenaren Herman en Lizy ter Haar willen na 27 jaar een stapje terug […]
  • Grand Café De Zon in andere handen20 september 2019 Grand Café De Zon in andere handen Grand Café de Zon krijgt andere uitbaters. De Goorse Tessa van Akker die komende dinsdag 24 jaar wordt, gaat de horecagelegenheid aan de Kerkstraat runnen samen met haar partner Lars […]
  • Bella Donna in andere handen15 oktober 2018 Bella Donna in andere handen De Goorse lingeriezaak Bella Donna is overgenomen door Jantine Koeslag-Haijtink. De 30-jarige Larense, hiervoor werkzaam als kapster, neemt de winkel over van de Goorse Carla Kelderman die […]