Hofmeijer al 72 jaar lid van Apollo, Ook Wittrock gehuldigd

Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de Goorse muziekvereniging Apollo zijn vier jubilarissen gehuldigd. Henk Hofmeijer is al 72 jaar lid en kreeg daarvoor de versierselen. Hij begon als 10-jarige bij Apollo in 1949 en werd voor zijn vele verdiensten in 2011 benoemd tot erelid. Saxofonist Albert van den Burg werd gelauwerd voor 60 jaar lidmaatschap. Ook dirigent Carl Wittrock kreeg een speldje. Hij is al 40 jaar lid van de Goorse muziektrots. Ook Raymond Waanders, ook professioneel musicus, is 40 jaar lid van Apollo en werd daarvoor gehuldigd.

De jubilarissen noemden als hoogtepunten van hun lidmaatschap de vele concoursen met mooie resultaten, prachtige concerten, het optreden in de Ridderzaal tijdens de viering van 200 jaar Koninkrijk, het dirigeren van het Wilhelmus met Apollo in de Rotterdamse Kuip bij de Interland Nederland- Engeland en de muzikale reizen naar diverse buitenlandse plaatsen en Kiev in het bijzonder.

Gerelateerde berichten

  • Apollo presenteert jubileumactiviteiten en nieuw logo27 november 2018 Apollo presenteert jubileumactiviteiten en nieuw logo Een keur aan muzikale evenementen en een nieuw logo werden vandaag aan het einde van de middag gepresenteerd door de Goorse muziekvereniging Apollo dat volgend jaar 100 jaar bestaat. […]
  • Concert KNA en Apollo gaat niet door16 november 2021 Concert KNA en Apollo gaat niet door Het concert dat komende zondag zou worden gehouden in de Reggehof en waarin een nieuw werk van de Goorse componist Carl Wittrock, zou worden gepresenteerd, gaat niet door. Het concert zou […]
  • Carl Wittrock centraal in Dubbelportret21 mei 2021 Carl Wittrock centraal in Dubbelportret Carl Wittrock, dirigent van Apollo, is komende zondag te gast in het radioprogramma Dubbelportret op Hofstreek FM tussen 11.00 en 12.00 uur. Wittrock is een nationaal en internationaal […]
  • ‘Stille’ potgrondactie Apollo een succes3 maart 2021 ‘Stille’ potgrondactie Apollo een succes Om haar vereniging wat meer financiĆ«le armslag te geven, hebben de leden van Muziekvereniging Apollo ook dit jaar een potgrondactie georganiseerd. De actie eindigde afgelopen zaterdag met […]
  • Laat Apollo bloeien…10 januari 2021 Laat Apollo bloeien… Van concerten is in deze Coronatijd geen sprake maar gerepeteerd wordt er zeker wel door de Goorse muziektrots Apollo. En dat niet alleen want om de clubkas op een andere wijze te spekken […]