Fancy Fair Constantijnschool levert ruim 2 mille op

De Fancy Fair ten behoeve van het nieuwe groene schoolplein van de Prins Constantijn Constantijnschool was een groot succes. Er waren afgelopen vrijdag verschillende kraampjes met eigen gemaakte accessoires door de leerlingen, leesboeken, speelgoed en een heuse ‘eetstraat’ met pannenkoeken, cake, broodjes knakworst en popcorn. Ook waren er verschillende activiteiten zoals een Rad van Fortuin met prijzen van diverse lokale ondernemers. De voorlopige tussenstand is nu €2.150. De afgelopen weekenden zijn de werkzaamheden gestart met hulp van ouders. In de herfstvakantie zal het schoolplein onder handen worden genomen door een hovenier.

Gerelateerde berichten

  • Gezelligheid tijdens Burendag in Goor25 september 2021 Gezelligheid tijdens Burendag in Goor Gezelligheid troef op diverse plekken in Goor tijdens de jaarlijkse Burendag. Door Corona was dat vorig jaar niet mogelijk en diverse buurtbewoners gaven aan dat het weer fijn is om […]
  • Constantijnschool in Twentse textielrace20 september 2021 Constantijnschool in Twentse textielrace De Goorse Prins Constantijnschool is één van de tien Twentse scholen die in de komende maand meedoet met de tweede editie van Textiel Race Twente plaats. De leerlingen leren dan alles […]
  • Judo op de Constantijnschool6 september 2021 Judo op de Constantijnschool Het is weer eens wat anders dan Apekooi, schoolvoetbal en trefbal. Op de Goorse Prins Constantijnschool is begonnen met Schooljudo. Alle kinderen, van groep 1 tot en met 8 doen daaraan […]
  • Zes Goorse genomineerden Hoffelijkheidsprijs16 juli 2021 Zes Goorse genomineerden Hoffelijkheidsprijs Er zijn in de diverse categorieën zes genomineerden uit Goor voor de Hoffelijkheidsprijs van dit jaar die op 9 september wordt uitgereikt in Markelo. Voor 'Held van de Hof' is Nicole […]
  • Groen schoolplein Heeckeren geopend9 juni 2021 Groen schoolplein Heeckeren geopend Het zogenoemde Groene Schoolplein naast de Heeckerenschool is vanochtend officiëel in gebruik genomen. Wethouder Piet van Zwanenburg deed de openingshendeling in het bijzijn van alle […]