Speel-werkbanken voor Kindercentra

De Goorse kindercentra Het Kwetternest, Smallsteps Monkie, Heeckeren, Villa Linde en De Whee zijn deze week verblijd met zogenoemde speel-werkbanken. Die zijn aangeboden door de samenwerkende bedrijven van MaDiGo en makelaar Pullen om bouwgerelateerde beroepen bij kinderen onder de aandacht te brengen. Met de werkbanken worden kinderen uitgedaagd om te spelen met materialen als schroeven, een zaag, hamer, waterpas en een accuboor. De actie is een aanvulling op het thema van de kinderboekenweek: ‘Wat wil jij worden?’

Foto: “Marriët de Beer

Charell Scholten van KDV Heeckeren is verheugd met de nieuwe speelbank: “We hebben veel speelmogelijkheden hier, maar iets voor de ‘bouwertjes in dop’ ontbrak nog en is een geweldige toevoeging.” Ook de Kindercentra De Beestenboel (foto boven) en Papillon in Markelo alsmede Lunet in Diepenheim hebben een speel-werkbank gekregen.

Gerelateerde berichten

  • Laatste kinderactiviteiten Salut deze week7 augustus 2017 Laatste kinderactiviteiten Salut deze week Vandaag en woensdag zijn de laatste kinderactiviteiten, georganiseerd door Salut in deze aomervakantie. Dinsdagmiddag is iedereen welkom bij Villa Linde op 't Gijmink voor een cursus leren […]
  • 5 december 2011 Sint na stevig ontbijt naar alle scholen (update) De Goorse kinderhartjes bonzen extra hard op deze bijzondere maandag. Het is 5 december en dus wordt overal de verjaardag van Sint Nicolaas gevierd. Veel kinderen in het Twentse Haagje […]
  • Medaille voor amazones Emma en Jessica24 oktober 2016 Medaille voor amazones Emma en Jessica Goors eremetaal tijdens de jaarlijkse samengestelde wedstrijd bij manege De Barlo. De Goorse Emma van Middendorp won zilver tijdens de 'eventingwedstrijd', welke bestaat uit de […]
  • Fietssleutel verloren op De Whee3 april 2013 Fietssleutel verloren op De Whee Sophie is afgelopen donderdag op De Whee, tussen het zwembad en Kbs De Albatros, haar fietssleutel verloren. Aan de sleutel zit een kaartje met haar naam. Heeft u de sleutel gevonden, dan […]
  • Vrijwillige Hulpdienst na 37 jaar ter ziele27 oktober 2016 Vrijwillige Hulpdienst na 37 jaar ter ziele De Stichting Vrijwillige Hulpdienst in Goor stopt. Na 37 jaar trouwe dienst is de charitatieve instelling ter ziele. In de afgelopen vier decennia stonden vrijwilligers hulpbehoevenden bij […]