Lekker Leuk gaat sluiten

Lekker Leuk op het Goorse Weversplein gaat de deuren sluiten. Onderneemster Marsha Kremer (42) heeft besloten om andere uitdagingen te zoeken. “Het waren zes prachtige jaren maar de markt is wel veranderd. Ondanks de stijgende lijn zijn de marges minder en dus moet ik mijn verstand laten spreken. Ik heb met mijn man (Maarten Plevier red.) al een andere uitdaging bij De Hoeve in Markelo en wellicht dat ik daar mijn creativiteit kwijt kan.” Naast de chocolaterie verdwijnen ook de vlaaien en het gebak van Limburgia alsmede het assortiment van bakkerij van Otten uit Goor. De ruimte naast de ingang van Albert Heijn zal in de oude staat worden hersteld. Lekker Leuk is volgende week zondag, 17 oktober, voor het laatst geopend.

Marsha Kremer (l) en Maarten Plevier (r) archieffoto

Gerelateerde berichten

  • VVV-agentschap Weversplein officieel geopend12 juli 2017 VVV-agentschap Weversplein officieel geopend Het  VVV  Agentschap in Goor is vanochtend officieel geopend als shop-in-shop bij Lekker Leuk aan het Weversplein in Goor. Mark van het Bolscher, kwartiermaker VVV Hof van Twente, […]
  • VVV-agentschap naar Weversplein5 juli 2017 VVV-agentschap naar Weversplein Het Goorse VVV -agentschap Goor gaat verhuizen naar Lekker Leuk naast de ingang van de Albert Heijn-supermarkt op het Weversplein. Daar komt een informatiepunt voor toeristen met onder […]
  • Stefan Beld tweede bij Lekkerste Bal Gehakt van Nederland30 september 2021 Stefan Beld tweede bij Lekkerste Bal Gehakt van Nederland De Goorse slager Stefan Beld heeft de tweede prijs behaald in de vakwedstrijd Lekkerste Bal Gehakt. Beld was al genomineerd en de top 10 werd gisteren bekend gemaakt tijdens online […]
  • De groene gekte in het centrum is voorbij19 juli 2021 De groene gekte in het centrum is voorbij Waar op de nieuwe Facebooksite De Goorse Groene Gekte er nog steeds veel foto's binnen komen van welig tierend onkruid in diverse Goorse straten en wijken, is er in het centrum alom […]
  • Naast Skoolfeesbier ook kroketburgervlaai20 mei 2021 Naast Skoolfeesbier ook kroketburgervlaai Naast het nieuwe Skoolfeesbier, dat inmiddels gretig aftrek vindt, komt er ook een 'kroketburgervlaai' voor de komende alternatieve editie van het School en Volksfeest. De vlaai is […]