Lekker Leuk gaat sluiten

Lekker Leuk op het Goorse Weversplein gaat de deuren sluiten. Onderneemster Marsha Kremer (42) heeft besloten om andere uitdagingen te zoeken. “Het waren zes prachtige jaren maar de markt is wel veranderd. Ondanks de stijgende lijn zijn de marges minder en dus moet ik mijn verstand laten spreken. Ik heb met mijn man (Maarten Plevier red.) al een andere uitdaging bij De Hoeve in Markelo en wellicht dat ik daar mijn creativiteit kwijt kan.” Naast de chocolaterie verdwijnen ook de vlaaien en het gebak van Limburgia alsmede het assortiment van bakkerij van Otten uit Goor. De ruimte naast de ingang van Albert Heijn zal in de oude staat worden hersteld. Lekker Leuk is volgende week zondag, 17 oktober, voor het laatst geopend.

Marsha Kremer (l) en Maarten Plevier (r) archieffoto

Gerelateerde berichten

  • VVV-agentschap Weversplein officieel geopend12 juli 2017 VVV-agentschap Weversplein officieel geopend Het  VVV  Agentschap in Goor is vanochtend officieel geopend als shop-in-shop bij Lekker Leuk aan het Weversplein in Goor. Mark van het Bolscher, kwartiermaker VVV Hof van Twente, […]
  • VVV-agentschap naar Weversplein5 juli 2017 VVV-agentschap naar Weversplein Het Goorse VVV -agentschap Goor gaat verhuizen naar Lekker Leuk naast de ingang van de Albert Heijn-supermarkt op het Weversplein. Daar komt een informatiepunt voor toeristen met onder […]
  • Twentekanaal mogelijk dicht door lage waterstand24 augustus 2022 Twentekanaal mogelijk dicht door lage waterstand De kans bestaat dat de vaarweg op het Twentekanaal binnenkort moet worden gesloten voor het scheepvaartverkeer. Dit door de droogte en de extreem lage waterstand. Als dit gebeurt kan dat […]
  • Zippy Toys bezig aan laatste dagen27 mei 2022 Zippy Toys bezig aan laatste dagen Na de sluiting van Sport Inn is ook speelgoedwinkel Zippy Toys aan de laatste dagen bezig. De winkel van Judith Zuidberg gaat na morgen niet meer open. Grote prijsontwikkelingen in de […]
  • Fietser (27) die betrokken was bij dodelijk ongeval was onder invloed van drank en drugs23 februari 2022 Fietser (27) die betrokken was bij dodelijk ongeval was onder invloed van drank en drugs De 27-jarige plaatsgenoot, die begin deze maand betrokken is geweest, bij een dodelijk ongeval op het Weversplein was onder invloed. Hij had ten tijde van het ongeval zowel alcohol als […]