ZondagMiddagCafé terug van weggeweest

Na een lange coronaperiode wordt ook het ZondagMiddagCafé in Goor weer in ere hersteld. Het Soosgebouw aan de Schoolstraat is volgende week zondag, 17 oktober, geopend voor senioren uit de hele Hof van Twente die onder het genot van een hapje en een drankje kunnen genieten van een gezellige ontspannen middag. Er wordt gebiljart, gesjoeld, gekaart of rummikub gespeeld, maar bovenal is het om gemoedelijk samen te zijn en te praten. Het ZondagMiddagCafé begint om 14:00 uur en sluit rond 16:30 uur. Entree: €3,00 inclusief koffie of thee. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd voor consumpties. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie bij Ria Mulder telefoon: 06-83401160.

Gerelateerde berichten

  • Zondagmiddagcafé in Soosgebouw17 februari 2016 Zondagmiddagcafé in Soosgebouw Komende zondag is het zogenoemde Zondagmiddagcafé weer geopend voor de Goorse senioren. Elke derde zondagmiddag van de maand is het Soosgebouw in de Schoolstraat geopend voor een […]
  • Senioren weer welkom in Zondagmiddagcafé14 januari 2016 Senioren weer welkom in Zondagmiddagcafé Het zogenoemde Zondagmiddagcafé wordt ook in het nieuwe jaar voortgezet in het Soosgebouw aan de Schoolstraat . Elke derde zondagmiddag gaan om 14.00 uur de deuren open voor alle senioren […]
  • Soosgebouw elke donderdagmiddag geopend27 oktober 2021 Soosgebouw elke donderdagmiddag geopend Het Soosgebouw aan de Schoolstraat is vanaf heden elke donderdagmiddag geopend van 14:00 uur tot 16:00 uur. Afwisselend is daar dan kaarten, Rummikub, sjoelen en bingo voor de Goorse […]
  • Senioren weer welkom in ZondagMiddagCafé16 januari 2020 Senioren weer welkom in ZondagMiddagCafé Het ZondagMiddagCafé in Goor is komende zondag weer geopend voor senioren uit de hele Hof van Twente. Onder het genot van een hapje en een drankje kan er worden gebiljart, gesjoeld, […]
  • Senioren weer welkom op zondagmiddag14 maart 2019 Senioren weer welkom op zondagmiddag Het ZondagMiddagCafé voor senioren wordt komende zondag weer geopend in de Goorse Schoolstraat. Er kan weer worden gebiljart, gesjoeld, gekaart of rummikub gespeeld, maar bovenal is het […]