OpperTricolores De Coef vijftig jaar

Feest in huize Van Coeverden. Martijn, De Coef voor intimi, is vandaag vijftig jaar geworden. De meest iconische (jeugd)trainer van vv Twenthe ziet Abraham en dat betekent ook voor veel Tricolores een heugelijke mijlpaal. Van Coeverden ademt vv Twenthe; en andersom. Vrijwel elk lid is voor een deel besmet met het Coef-dna. Hij heeft namelijk vrijwel alle huidige senioren-leden onder zijn hoede gehad bij de jeugd van vv Twenthe. Op dit moment is hij ook nog trainer/leider bij verschillende elftallen en is hij soms nog actief als keeper. Namens vv Twenthe van harte en hopelijk blijft hij ook de komende vijftig jaar nog trainer op Sportpark Piepwillem.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe heeft weinig in te brengen tegen koploper Markelo: 6-18 mei 2022 Twenthe heeft weinig in te brengen tegen koploper Markelo: 6-1 VV Twenthe had vandaag niet veel in te brengen in het competitieduel tegen Sportclub Markelo. Tegen de koploper in de vierde klasse B werd met 6-1 verloren. Bij rust was het 2-0. Markelo […]
  • Twenthe op eigen veld onderuit tegen FC Eibergen1 mei 2022 Twenthe op eigen veld onderuit tegen FC Eibergen Na de zege in de stadsderby tegen Hector ging vv Twenthe vanmiddag onderuit tegen FC Eibergen. Op het eigen Piepwillem werd het in een pover duel uiteindelijk 0-2. Bij rust was het 0-0 na […]
  • Twenthe en Neede delen de punten13 maart 2022 Twenthe en Neede delen de punten Twenthe is vandaag met een 2-2 gelijkspel terug gekeerd van de uitwedstrijd tegen Sportclub Neede. De ploeg van trainer Mark Bolink kwam vlak na het eerste fluitsignaal op achterstand en […]
  • Twenthe houdt lang stand maar verliest wel van koploper Markelo6 maart 2022 Twenthe houdt lang stand maar verliest wel van koploper Markelo Het leek er lang op dat vv Twenthe vandaag een punt zou pakken in het competitieduel tegen de ongeslagen koploper in de vierde klasse B, Sportclub Markelo, maar uiteindelijk stond er wel […]
  • Groothuis na dit seizoen weg bij Excelsior’317 januari 2022 Groothuis na dit seizoen weg bij Excelsior’31 Jasper Groothuis vertrekt na dit voetbalseizoen bij Excelsior’31. De 25-jarige aanvaller wil na vier seizoenen bij de derde divisionist in Rijssen op zoek naar een nieuwe uitdaging. […]