OpperTricolores De Coef vijftig jaar

Feest in huize Van Coeverden. Martijn, De Coef voor intimi, is vandaag vijftig jaar geworden. De meest iconische (jeugd)trainer van vv Twenthe ziet Abraham en dat betekent ook voor veel Tricolores een heugelijke mijlpaal. Van Coeverden ademt vv Twenthe; en andersom. Vrijwel elk lid is voor een deel besmet met het Coef-dna. Hij heeft namelijk vrijwel alle huidige senioren-leden onder zijn hoede gehad bij de jeugd van vv Twenthe. Op dit moment is hij ook nog trainer/leider bij verschillende elftallen en is hij soms nog actief als keeper. Namens vv Twenthe van harte en hopelijk blijft hij ook de komende vijftig jaar nog trainer op Sportpark Piepwillem.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe vergeet zichzelf weer te belonen17 oktober 2021 Twenthe vergeet zichzelf weer te belonen Twenthe heeft, na de nederlaag van vorige week tegen FC Eibergen, vanmiddag het thuisduel tegen Reunie uit Borculo eveneens verloren. Op 't Piepwillem werd het 1-2 voor de gasten. In een […]
  • Jubilarissen Twenthe en GFC gehuldigd12 oktober 2021 Jubilarissen Twenthe en GFC gehuldigd Na een jaar van leemte in de clubkantines was het afgelopen week ook weer tijd voor de algemene ledenvergaderingen bij onder meer vv Twenthe en GFC. Bij de Oudste Goorsche werden […]
  • Twenthe wint weer, Hector afgelast3 oktober 2021 Twenthe wint weer, Hector afgelast Twenthe heeft ook het tweede competitieduel in de vierde klasse B gewonnen. In de Hofderby tegen vv Diepenheim (foto) was de ploeg van trainer Mark Bolink de bovenliggende partij en won […]
  • Twenthe wint nipt maar verdiend26 september 2021 Twenthe wint nipt maar verdiend Twenthe begon het nieuwe seizoen in de zondag vierde klasse B met een nipte 1-0 zege op Rietmolen. Dat duel zou aanvankelijk uit worden gespeeld maar op verzoek van de opponent op 't […]
  • Blessures nopen Twenthe-talent Hevink tot stoppen4 augustus 2021 Blessures nopen Twenthe-talent Hevink tot stoppen Twenthe-trainer Mark Bolink heeft in de eerste trainingsweek in aanloop naar het nieuwe seizoen al een hele bittere pil moeten slikken. De oefenmeester kan niet meer beschikken over […]