Poging beroving Scapino mislukt

scapinoEen poging om de kassa van Schoenenwinkel Scapino leeg te roven is vanochtend mislukt. Twee mannen, met Oost-Europees uiterlijk, probeerden een graai in de kas te doen maar werden tijdig gesnapt door het aanwezige winkelpersoneel. Het duo sloeg op de vlucht en is, voor zover bekend, nog voortvluchtig. De politie is ter plekke gekomen en heeft de zaak in onderzoek. Op Twitter wordt gewaarschuwd voor een echtpaar, vermoedelijk Israëliërs, dat in het Goorse stadshart wisseltrucs probeert toe te passen.

Gerelateerde berichten

  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • zakkenrollersjumbo26 oktober 2012 Zakkenrollers slaan toe in Goor (update) De laatste weken zijn meerdere inwoners van Twente de dupe geworden van zakkenrollers. Onder meer in Goor, Haaksbergen, Holten, Hengelo en Wierden zijn de zakkenrollers gezien. Op […]
  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]
  • Geen vervolging na glasincident Schoolfeest 201118 september 2013 Geen vervolging na glasincident Schoolfeest 2011 Na een lange procedure acht de rechter het onvoldoende bewezen dat de Rijssenaar tijdens het School- en Volksfeest in 2011 een slachtoffer uit Goor met een kapot glas onder zijn kin heeft […]
  • Vernielingen bij De Zon21 maart 2011 Vernielingen bij De Zon Vlak na de oplevering van het nieuwe terras bij Grand Café De Zon ging het al mis. In de nacht van zaterdag op zondag zijn twee Gorenaren aangehouden nadat ze daar vernielingen […]