TV-ecologe Sterrin Smalbrugge in Goorse bibliotheek

In het kader van de Kinderboekenweek is er komende zaterdag een voorleessessie van de bekende tv-ecologe Sterrin Smalbrugge in de Goorse bibliotheek. Van 10.00 tot 11.00 uur komt de reptielendeskundige Sterrin, bekende van de leerzame kinderserie Reptielengek en Expeditie Robinson, voorlezen uit haar kinderboeken en neemt ze een reptiel mee. Smalbrugge, afkomstig uit Rijssen en volgende week ook te zien met voorstelling in De Reggehof, is er voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. De voorleessessie is gratis te bezoeken maar kinderen moeten zich wel aanmelden via deze LINK. Ouders hoeven zich niet aan te melden, voor hen staat er koffie en thee klaar tijdens de voorleessessie.

Gerelateerde berichten

  • Inloopspreek OV in bieb4 november 2021 Inloopspreek OV in bieb Er is komende dinsdag (9 november) weer een zogenoemd OV-spreekuur in de Goorse bibliotheek. De zogenoemde OV-ambassadeurs geven dan weer advies op maat en antwoord op veel gestelde […]
  • Cursus over kunst uit de Gouden eeuw in Goorse bieb29 september 2021 Cursus over kunst uit de Gouden eeuw in Goorse bieb Op woensdag 6 oktober start in de Goorse bibliotheek de cursus kunstgeschiedenis over de Gouden Eeuw. Deze bestaat uit vier lessen en wordt gegeven door kunsthistorica Miranda Nieuwenhuis […]
  • Bibliotheek helpt werkzoekenden11 september 2021 Bibliotheek helpt werkzoekenden Bibliotheek Hof van Twente gaat mensen helpen met het vinden van de juiste baan. Daarvoor worden dit najaar 16 gratis online trainingen gegeven. Elke maand heeft een ander thema, […]
  • Bibliotheek weer volledig toegankelijk5 juni 2021 Bibliotheek weer volledig toegankelijk Vanaf vandaag is de Goorse bibliotheek weer volledig geopend. Publiek is binnen weer welkom om boeken uit te zoeken, te studeren of te werken, voor het lezen van een krant of tijdschrift […]
  • Bibliotheek weer geopend na verbouwing26 mei 2021 Bibliotheek weer geopend na verbouwing De Bibliotheek in Goor is weer geopend, nadat deze een grondige opknapbeurt heeft ondergaan. Nu de coronamaatregelen bovendien versoepeld zijn, kunnen bezoekers weer vrij rondlopen en […]