Poes Pippa weggelopen (update)

Vanuit de Goorse Merelstraat is dinsdagmiddag poes Pippa. Het beestje zou daar bij een kennis gaan logeren. Ze draagt een vrij grote blauwe label met een adres uit de Dr. Schaepmanstraat om haar hals. Wie Pippa heeft gezien of gevonden kan bellen.

Update: Pippa is weer terug op haar logeeradres.

Gerelateerde berichten

  • Goor gelaten na verloren finale…11 juli 2010 Goor gelaten na verloren finale… De spanning was om te snijden. Maar in de verlenging ging het toch fout. Gehoopt op een kleintje Schoolfeest. Het werd de ontnuchtering...
  • Vuurwerkverkoop in Goor weer gestart29 december 2014 Vuurwerkverkoop in Goor weer gestart Net als in de rest van het land is vandaag ook in Goor de vuurwerkverkoop gestart. Bij Van de Riet kunt u terecht voor exclusief knalvuurwerk. Ook bij andere ondernemingen zoals Jan de […]
  • Raedthuys ziet af van windmolenplannen in buitengebied27 oktober 2016 Raedthuys ziet af van windmolenplannen in buitengebied Readthuys Energie ziet af van de plannen om vier windmolens te plaatsen in het buitengebied van Goor. De Enschedese projectontwikkelaar onderzocht de mogelijkheden voor een windpark net […]
  • Benauwde dag van Wijchen (update)21 juli 2010 Benauwde dag van Wijchen (update) De tweede dag van de Nijmeegse Vierdaagse is een zware gebleken. Door de hogere luchtvochtigheid en temperaturen van rond de dertig graden hadden veel lopers het moeilijk. Voormalig […]
  • 90 jaar Apollo als een komeet6 juni 2009 90 jaar Apollo als een komeet Apollo's Ruimtereis nam alle belangstellenden gisteravond mee de lucht in. Ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van Apollo Goor, was openluchttheater de Kösterskoele in ruimtelijke […]