Poes Pippa weggelopen (update)

Vanuit de Goorse Merelstraat is dinsdagmiddag poes Pippa. Het beestje zou daar bij een kennis gaan logeren. Ze draagt een vrij grote blauwe label met een adres uit de Dr. Schaepmanstraat om haar hals. Wie Pippa heeft gezien of gevonden kan bellen.

Update: Pippa is weer terug op haar logeeradres.

Gerelateerde berichten

  • Sleutelbos gevonden bij SV Hector (Update)22 januari 2013 Sleutelbos gevonden bij SV Hector (Update) Ben heeft vanmorgen een sleutelbos gevonden op de parkeerplaats bij het Hector veld. Aan de bos zit een groen-geel label en een keycord. De eigenaar kan met Ben contact opnemen via […]
  • Fietssleutel gevonden en verloren (update)9 april 2012 Fietssleutel gevonden en verloren (update) Afgelopen weekend is er zowel een fietssleutel gevonden als een fietssleutel verloren. Een meisje is haar fietssleutel verloren. Aan de bos zitten vier sleutel; twee sleutels met een zwart […]
  • Poes logeert in de Dr. Schaepmanstraat7 september 2014 Poes logeert in de Dr. Schaepmanstraat Er logeert al een aantal dagen een poes aan de Dr. Schaepmanstraat. De poes draagt een bandje met daaraan een belletje. Het dier is erg aanhankelijk. De eigenaar kan zich melden aan de Dr. […]
  • Update: Poes Poema vermist in Kievitstraat1 november 2011 Update: Poes Poema vermist in Kievitstraat Poema is vermist. Sinds een paar dagen is de Goorse poes verdwenen. Het is een Cyperse Europese met kort haar. Ze heeft een gouden halsbandje om. Daarnaast valt ze op, omdat ze haar kopje […]
  • schildpad_gevonden2907210229 juli 2012 Schildpad gevonden in Lindelaan (update) Op de hoek van de Lindelaan met de Dr. Schaepmanstraat is een schildpad gevonden, het gaat vermoedelijk om een geelwang. De eigenaar kan contact opnemen met Karin Dekkers. Update: De […]