Griepvaccinatie in Goor later dan gehoopt

De jaarlijkse griepvaccinatie vindt in Goor plaats op zaterdag 20 november aaanstaande. Dat is later dan normaal te doen gebruikelijk en dat komt doordat de griepvaccins niet eerder aan de Goorse huisartsenpraktijken worden geleverd. De huisartsen vragen in een bericht aan deze site om niet te bellen met vragen over de griepvaccinatie. Wie in aanmerking komt voor een griepvaccinatie, die in de hal van het gemeentehuis wordt gegeven, ontvangt begin november een brief hierover met alle informatie.

Ondanks het feit dat de vaccinatie nu op een later tijdstip is, is het volgens de huisartsen wel binnen de marge. De prik moet aan diegene die ervoor in aanmerking komen tussen half oktober en begin december worden gegeven. Dit is de periode waarin de grootste bescherming tegen een vroege en late griepepidemie geboden wordt. Meer informatie via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Hof van Twente scoort goed op Nederlandse vaccinatiekaart9 september 2021 Hof van Twente scoort goed op Nederlandse vaccinatiekaart In de gemeente Hof van Twente zal uiteindelijk zo'n 90% van de bevolking volledig gevaccineerd zijn tegen het coronavirus. Dat blijkt uit cijfers van het RIVM die door RTL Nieuws zijn […]
  • Honderden Goorse 60+ers gevaccineerd tegen Corona10 april 2021 Honderden Goorse 60+ers gevaccineerd tegen Corona In het Goorse gemeentehuis zijn vandaag enkele honderden prikken gezet in de armen van, veelal Goorse, 60+ers. De Goorse huisartsen hebben een grote hoeveelheid van het Astra […]
  • Bewoners Goorse verpleeghuizen gevaccineerd29 januari 2021 Bewoners Goorse verpleeghuizen gevaccineerd In Goor hebben de eerste bewoners van de diverse verpleeghuizen de eerste prik gekregen met daarin het vaccin tegen het Corona-virus. In Huize Herfstzon werd de Goorse mevrouw Holthuis […]
  • Biertent Rellie heeft eigen Corona-vaccin24 december 2020 Biertent Rellie heeft eigen Corona-vaccin Goorse Biertent Rellie heeft een eigen Corona-vaccin ontwikkeld om de rondgang van het keurkorps tijdens het komende Schoolfeest veilig te stellen. Volgens een schrijven aan deze site is […]
  • Coronaproof naar de griepprik…26 oktober 2020 Coronaproof naar de griepprik… Het beeld dat afgelopen zaterdag te zien was in en rondom het gemeentehuis, is het beeld dat eenieder ook zo snel mogelijk zou willen zien als er een werkbaar vaccin is tegen het […]