Hulpmiddelen WMO blijven komen van zelfde leveranciers

Mensen die via de gemeente Hof van Twente gebruik maken van hulpmiddelen vanuit de WMO krijgen die middelen ook in de komende drie jaar van dezelfde leveranciers: Welzorg, Meyra en Medipoint (foto). Samen met vijf andere Twentse gemeenten deed Hof van Twente een gezamenlijke aanbesteding en daaruit kwamen deze drie partijen als winnaar uit de bus. De nieuwe overeenkomst gaat in op 1 december van dit jaar en duurt tot 1 december 2024, met vier keer een optie tot verlenging van één jaar. De aanbesteding werd door de gemeente gedaan samen met Enschede, Borne, Haaksbergen, Losser en Oldenzaal.

Gerelateerde berichten

  • Grote hulpmiddelenleverancier opent in Goor26 april 2021 Grote hulpmiddelenleverancier opent in Goor Kersten Hulpmiddelen heeft vanaf vandaag een vestiging aan de Nijverheidsweg in Goor. De groeiende onderneming die gaat huizen in het voormalige bedrijfspand van Perfon, is vanaf 2013 […]
  • Wasvoorziening niet meer thuis maar op centrale locatie26 maart 2021 Wasvoorziening niet meer thuis maar op centrale locatie De gemeente Hof van Twente wil in juli starten met een algemene voorziening voor de wasverzorging op één centrale locatie. Hier kan tegen betaling gebruik van worden gemaakt. Cliënten van […]
  • Damocles…21 januari 2020 Damocles… Regelmatig krijg ik berichtjes met tips waar mijn volgende publicatie over moet gaan. Van alles komt voorbij. Van verkeersperikelen in de Molenstraat en Korte Dijk tot leegstand in het […]
  • PvdA geschrokken van WMO-zorg(wekkend)15 januari 2020 PvdA geschrokken van WMO-zorg(wekkend) De PvdA maakt zich ernstige zorgen over de WMO-zorg in Goor en omgeving. Dit blijkt uit onderzoek, welke eind vorig jaar is uitgevoerd. Over de wachttijd voor indicatie en verkrijging […]
  • PvdA wil wachttijd voor aanvragen WMO verkorten3 december 2019 PvdA wil wachttijd voor aanvragen WMO verkorten De lokale Partij van de Arbeid wil dat het College van B&W iets gaat doen aan de lange wachttijd die er is als er een aanvraag wordt gedaan voor een voorziening uit de Wet […]