GFC wint in gelijkopgaand duel van Heracles

GFC heeft de derde competitiewedstrijd in de vierde klasse F van het zaterdag amateurvoetbal met 1-0 gewonnen van AVC Heracles. Op sportpark Heeckeren tekende Tim Wassink na 25 minuten voor de enige goal van de wedstrijd. GFC was de bovenliggende partij voor rust maar zag na de thee de Almeloërs sterker worden. Heracles kreeg enkele goede kansen terwijl ook GFC mogelijkheden kreeg om de tweede binnen te schieten. Gescoord werd er echter niet meer. De ploeg van trainer Romano Lammertink staat nu op een 6e plek met 6 punten uit 3 wedstrijden. Volgende week is ATC ’65 in Hengelo de tegenstander.

Tim Wassink (archieffoto)

Gerelateerde berichten

  • GFC lijdt nederlaag in Hengelo tegen ATC ’6516 oktober 2021 GFC lijdt nederlaag in Hengelo tegen ATC ’65 Het begon nog wel goed voor GFC vanmiddag in het competitieduel tegen ATC'65 in Hengelo maar na 90 minuten stond er toch een 4-2 eindstand voor de thuisploeg op het scorebord. Olaf […]
  • GFC-SVV na half uur beslist2 oktober 2021 GFC-SVV na half uur beslist GFC had vanmiddag in de tweede competitiewedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen weinig moeite met SVV’56 uit Sibculo.Het duel op sportpark Heeckeren in de vierde klasse F van het […]
  • GFC in matig duel onderuit bij Heracles8 februari 2020 GFC in matig duel onderuit bij Heracles GFC ging vandaag in Almelo in een matig duel met 2-1 onderuit tegen AVC Heracles. Op het terrein aan de Bornsestraat waar ooit het knusse stadionnetje van de profs van Heracles stond, […]
  • GFC wint in eenvoudig in Rijssen9 november 2019 GFC wint in eenvoudig in Rijssen Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV had GFC vanmiddag ook geen moeite met SV Rijssen al viel de score wel minder hoog uit. Op sportpark de Koele werd het uitduel met 0-5 […]
  • GFC dendert door7 april 2019 GFC dendert door De opmars van GFC in de vierde klasse G heeft vandaag een prachtig vervolg gekregen in de Hofderby tegen Sportclub Markelo. Op sportpark Heeckeren werd het uiteindelijk 4-0 en dat is […]