Hector overklast door Reunie

Hector had vandaag weinig in te brengen in het competitieduel tegen Reünie. In Borculo ging de ploeg van trainer Jordi Drent met 6-2 onderuit. Met name het middenveld van de groen witten werd vanaf het eerste fluitsignaal overlopen waardoor er na 17 minuten al een stand van 3-0 op het scorebord stond. Na een half uur kon Hector wat terug doen . Na hands in de 16-meter van Reünie mocht doelman Daniël Kolbe vanaf 11 meter aanleggen en de 3-1 binnen schieten. Dat was ook de ruststand.

Diezelfde Daniel Kolbe zag een foute uittrap in het tweede bedrijf afgestraft met de 4-1 waarna ook vlot de 5-1 viel voor de ploeg van RTV Oost-presentator Bert van Losser die hoofdtrainer van Reünie is. Vlak voor tijd werd het 6-1 en 6-2. Een afstandsschot van Dennis ter Elst was het slotakkoord van dit duel waarin Hector dus fors onderuit ging.

Gerelateerde berichten

  • Goorse derby eindigt onbeslist: 1-18 december 2019 Goorse derby eindigt onbeslist: 1-1 De Goorse stadsderby tussen vv Twenthe en SV Hector is vanmiddag geëindigd in een 1-1 gelijkspel. Bij rust leidde Twenthe met 1-0 door een goal van Stijn Jeurlink. In de tweede helft […]
  • Hector klopt topper Reunie in doelpuntenrijke wedstrijd10 november 2019 Hector klopt topper Reunie in doelpuntenrijke wedstrijd Hector heeft de tweede zege in het seizoen binnen, en wat voor één. Het nog ongeslagen Reunie uit Borculo werd op 't Doesgoor met 4-3 verslagen. Een benutte penalty van Wesley Zwoferink […]
  • GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis9 november 2019 GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis Voor de voetballers van GFC staat vanmiddag het uitduel met het nieuwe S.V. Rijssen op de rol (14:30 uur). Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV, verwachten vriend en vijand […]
  • Twenthe vergeet zichzelf weer te belonen17 oktober 2021 Twenthe vergeet zichzelf weer te belonen Twenthe heeft, na de nederlaag van vorige week tegen FC Eibergen, vanmiddag het thuisduel tegen Reunie uit Borculo eveneens verloren. Op 't Piepwillem werd het 1-2 voor de gasten. In een […]
  • Hector ondanks voorsprong onderuit tegen Rekken17 oktober 2021 Hector ondanks voorsprong onderuit tegen Rekken Het lukt SV Hector nog niet om punten te pakken in de nieuwe competitie. De ploeg van trainer Jordi Drent kwam op eigen veld tegen Sportclub Rekken wel op voorsprong maar verloor […]