Hector overklast door Reunie

Hector had vandaag weinig in te brengen in het competitieduel tegen Reünie. In Borculo ging de ploeg van trainer Jordi Drent met 6-2 onderuit. Met name het middenveld van de groen witten werd vanaf het eerste fluitsignaal overlopen waardoor er na 17 minuten al een stand van 3-0 op het scorebord stond. Na een half uur kon Hector wat terug doen . Na hands in de 16-meter van Reünie mocht doelman Daniël Kolbe vanaf 11 meter aanleggen en de 3-1 binnen schieten. Dat was ook de ruststand.

Diezelfde Daniel Kolbe zag een foute uittrap in het tweede bedrijf afgestraft met de 4-1 waarna ook vlot de 5-1 viel voor de ploeg van RTV Oost-presentator Bert van Losser die hoofdtrainer van Reünie is. Vlak voor tijd werd het 6-1 en 6-2. Een afstandsschot van Dennis ter Elst was het slotakkoord van dit duel waarin Hector dus fors onderuit ging.

Gerelateerde berichten

  • Hector verder in de problemen na nederlaag tegen Reunie8 mei 2022 Hector verder in de problemen na nederlaag tegen Reunie SV Hector moet nog alle zeilen bij zetten om de nacompetitie te ontlopen. De ploeg van trainer Jordy Drenth verloor vandaag van het Borculose Reunie met 4-1. Op sportpark 't Doesgoor werd […]
  • Goorse derby eindigt onbeslist: 1-18 december 2019 Goorse derby eindigt onbeslist: 1-1 De Goorse stadsderby tussen vv Twenthe en SV Hector is vanmiddag geëindigd in een 1-1 gelijkspel. Bij rust leidde Twenthe met 1-0 door een goal van Stijn Jeurlink. In de tweede helft […]
  • Hector klopt topper Reunie in doelpuntenrijke wedstrijd10 november 2019 Hector klopt topper Reunie in doelpuntenrijke wedstrijd Hector heeft de tweede zege in het seizoen binnen, en wat voor één. Het nog ongeslagen Reunie uit Borculo werd op 't Doesgoor met 4-3 verslagen. Een benutte penalty van Wesley Zwoferink […]
  • GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis9 november 2019 GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis Voor de voetballers van GFC staat vanmiddag het uitduel met het nieuwe S.V. Rijssen op de rol (14:30 uur). Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV, verwachten vriend en vijand […]
  • GFC maakt nog kleine kans op periodetitel4 juni 2022 GFC maakt nog kleine kans op periodetitel Voor Twenthe en Hector staat er dit Pinksterweekeinde tijdens de laatste speelronde niets meer op het spel. Beide ploegen zijn veilig en kunnen komende maandag tegen respectievelijk […]