Sportcarrousel op Schoolfeestplein

De sportcarrousel Hof van Twente is in het leven geroepen om passend sporten voor iedereen, met en zonder een (verstandelijke) beperking, mogelijk te maken. In Goor wordt deze op zaterdag 30 oktober gehouden op het Schoolfeestplein. Het is voor eenieder een mooie gelegenheid om kennis te maken met diverse sporten en om te bewegen. Op deze dag komt ook de ‘Iedereen Actief on Tour!’-bus uit Deventer naar Goor (foto) om tussen 12.00 en 15.00 uur het passend sporten in de gemeente te promoten. Voor de sportverenigingen is de Sportcarrousel een kans om nieuwe leden te werven. Wie daarvoor interesse heeft kan zich melden bij de buurtsportcoaches Ilke van Schooten of Tim Bannink.

Gerelateerde berichten

  • Koningsrit van Goorse Oranjevereniging9 april 2021 Koningsrit van Goorse Oranjevereniging Wat er allemaal wel of niet mogelijk is in het Goorse tijdens Koningsdag 2021 is nog ongewis maar één ding is in ieder geval wel te doen en dat is de Koningsrit van de Oranjevereniging op […]
  • Kleurrijk in de Hof gaat weer niet door17 maart 2021 Kleurrijk in de Hof gaat weer niet door Net als vorig jaar, gaat ook dit jaar het jaarlijks multi-culturele evenement 'Kleurrijk in de Hof' niet door. De nog geldende coronamaatregelen liggen daaraan ten grondslag. Vorig jaar […]
  • Wel vrees voor ongeregeldheden maar geen incidenten in de Hof25 januari 2021 Wel vrees voor ongeregeldheden maar geen incidenten in de Hof De politie Hof van Twente zegt op Facebook dat ze in de afgelopen dag berichten binnen heeft gekregen dat er ongeregeldheden zouden plaatsvinden in Goor en de overige kernen in de Hof. […]
  • Twee drankrijders beboet na controle1 december 2020 Twee drankrijders beboet na controle Tijdens een politiecontrole op verschillende plaatsen in De Hof van Twente zijn zaterdagavond twee automobilisten betrapt op het rijden onder invloed en werden enkele verkeersboetes […]
  • Alcoholcontrole op Schoolfeestplein29 november 2020 Alcoholcontrole op Schoolfeestplein De politie heeft gisteren aan het einde van de avond een alcoholcontrole gehouden op het Schoolfeestplein. Automobilisten werden vanaf de Herman Heijermanstraat het plein opgeleid en daar […]