Sportcarrousel op Schoolfeestplein

De sportcarrousel Hof van Twente is in het leven geroepen om passend sporten voor iedereen, met en zonder een (verstandelijke) beperking, mogelijk te maken. In Goor wordt deze op zaterdag 30 oktober gehouden op het Schoolfeestplein. Het is voor eenieder een mooie gelegenheid om kennis te maken met diverse sporten en om te bewegen. Op deze dag komt ook de ‘Iedereen Actief on Tour!’-bus uit Deventer naar Goor (foto) om tussen 12.00 en 15.00 uur het passend sporten in de gemeente te promoten. Voor de sportverenigingen is de Sportcarrousel een kans om nieuwe leden te werven. Wie daarvoor interesse heeft kan zich melden bij de buurtsportcoaches Ilke van Schooten of Tim Bannink.

Gerelateerde berichten

  • Iedereen Actief on Tour28 oktober 2021 Iedereen Actief on Tour Sportcarrousel Hof van Twente komt in actie. Komende zaterdag is er op het parkeerterrein De Höfte van aalles te doen op het gebied van sport en presenteren ook clubs zich. Middelpunt is […]
  • Veel Goorse genomineerden Hoffelijkheidsprijs20 juli 2022 Veel Goorse genomineerden Hoffelijkheidsprijs Er komen in de diverse categorieën een behoorlijk aantal Goorse instanties, bedrijven en personen in aanmerking voor de Hoffelijkheidsprijs 2022. Zo is in de categorie wonen het […]
  • Meer dan 30 kramen bij Kleurrijk in de Hof17 mei 2022 Meer dan 30 kramen bij Kleurrijk in de Hof Tijdens het evenement Kleurrijk in de Hof worden komende zaterdag meer dan dertig kramen opgesteld waar iets te doe, te zien of te proeven is. Tijdens het multi-culturele samenzijn op het […]
  • Inspiratie-avonden in aanloop naar Kleurrijk in de Hof23 maart 2022 Inspiratie-avonden in aanloop naar Kleurrijk in de Hof Ter voorbereiding op het evenement Kleurrijk in de Hof zijn er zogenoemde inspiratie-avonden waar verenigingen, instanties en particulieren naartoe kunnen met ideeën of ideeën op kunnen […]
  • Kleurrijk in de Hof op zaterdag 11 juni23 februari 2022 Kleurrijk in de Hof op zaterdag 11 juni “Voor nu staan alle seinen op groen”, zegt Wim de Jong enthousiast over de organisatie van Kleurrijk in de Hof 2022. “Wat zou het fantastisch zijn om dit mooie event, na twee jaar van […]