LEF voor publiek in actie in Markelo

Na anderhalf jaar mag de Goorse Vocal Group LEF eindelijk weer zingen voor publiek. Vanavond, dinsdag 12 oktober, geven de zangers en zangeressen om 20.15 uur een mini-optreden bij De Hoeve in Markelo aan de Hogedijk 8). Aanmelden en een toegangscheck zijn hierbij verplicht. Deze groep jonge vocalisten (20-40 jr.) zingt een breed en uitdagend repertoire binnen het lichte genre. Met veel enthousiasme worden de vier- tot zes-stemmige arrangementen a capella of met pianobegeleiding uitgevoerd. Onder leiding van dirigente Merel Brunnekreef heeft LEF op podia gestaan door heel Twente en daarbuiten, met als hoogtepunt Paradiso Amsterdam. Aanmelden kan via info@nullvocalgrouplef.nl.

Gerelateerde berichten

  • Nieuw Goors koor: LEF12 september 2017 Nieuw Goors koor: LEF Een fonkelnieuw koor zal vandaag in Goor het levenslicht zien met de eerste repetitie bij kinderboerderij Het Kukelnest. LEF is de naam van een nieuwe Vocal-group die nu al 15 leden telt. […]
  • Jeugdkoor Kick It met mini-kerstconcert op YouTube23 december 2021 Jeugdkoor Kick It met mini-kerstconcert op YouTube Omdat alle geplande optredens van het Goorse jeugdkoor Kick It in december niet door kunnen gaan is besloten om video-opnames te maken van de laatste repetitie en deze op YouTube te […]
  • Ditis Goorus wijzigt naam en Kick It! weer van start26 augustus 2021 Ditis Goorus wijzigt naam en Kick It! weer van start Na een lange 'koorloze' coronaperiode zijn de meeste Goorse koren weer volop bezig. Zo ook smartlappenkoor Ditis Goorus dat na ruim 20 jaar de naam en het logo van het koor heeft […]
  • Zie de kerst in jou en mij…23 december 2020 Zie de kerst in jou en mij… Onder de titel 'Zie de kerst in jou en mij' heeft de Goorse Vocal Group LEF een speciale muzikale kerstboodschap online gezet om vooral eenzame mensen in deze rare en moeilijke tijd een […]
  • Kick It viert eerste verjaardag met open repetitie28 oktober 2020 Kick It viert eerste verjaardag met open repetitie Jeugdkoor Kick It bestaat deze week alweer één jaar. Om dit te vieren is er vrijdag een open repetitie. "We willen graag alle jeugd laten ervaren hoe gaaf het is om samen te zingen", laat […]