Nieuw kleuterkoor in De Reggehof

Onder leiding van AMV-docent Sara Weeda worden er twee nieuwe kleuterkoren gevormd in de Hof van Twente. Één van die koren zetelt vanaf november in Goor. Op de maandag zal in dertig jaar minuten van 16.15 uur tot 16.45 uur in theater De Reggehof worden gezongen door de aanstormende talenten. De cursus van 20 lessen kost € 75, bij latere instroming wordt het lesgeld evenredig verrekend. Een proefles is gratis, en instromen kan het hele jaar. Dus meld je snel aan via de website.

Gerelateerde berichten

  • Subsidie voor bloemrijke akkerranden26 februari 2021 Subsidie voor bloemrijke akkerranden Particulieren met veel grasland en agrariërs kunnen ook dit jaar weer in aanmerking komen voor subsidie om zogenoemde bloemrijke akkerranden te realiseren. Vorig jaar werd er in de Hof […]
  • Informatie-avond bij Roetgerink1 oktober 2009 Informatie-avond bij Roetgerink Roetgerink Makelaardij organiseert komende dinsdag (6 oktober) een informatie-avond over de onzekere tijden in de huizenmarkt en de voordelen die dat kan bieden. Veel mensen wachten […]
  • zigeunermeisjes14 januari 2013 Zigeunermeisjes dansen door Goor Een fraai en opmerkelijk tafereel gisteren in de straten van het Goorse centrum. Een oude caravan met daarvoor een groep dansende zigeunermeisjes. Fraai uitgedost, met shetlandpony en […]
  • Van ’t Schip presenteert nieuwe quiz bij De Zon28 december 2015 Van ’t Schip presenteert nieuwe quiz bij De Zon De Goorse entertainer Edwin van 't Schip van het bekende duo Wipneus en Pim, presenteert vanavond zijn nieuwe Quiz-Co-Show bij Grand Café De Zon. De pubquiz van het feestduo is jaarlijks […]
  • Hoe stemt Goor?16 maart 2021 Hoe stemt Goor? Het stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen is vanaf maandag langzaam op gang gekomen met het stemmen voor ouderen en kwetsbaren in deze Coronatijd. Morgen gaat het pas echt 'los' als er […]