Twenthe JO12-1 ongeslagen kampioen

Met groot vertoon van macht hebben de spelers van Twenthe JO12-1 de titel opgeëist. De ploeg van trainers Dani Hilhorst, Joep Vrielink en Wouter Bekhuis bleef zelfs ongeslagen en kon dat dit weekend op schitterende wijze vieren in het heerlijke zonnetje en op de platte kar. Naast een oorkonde werden de spelers ook culinair verwend door de club.

Gerelateerde berichten

  • GFC thuis en twee Hofderby’s dit weekeinde27 november 2021 GFC thuis en twee Hofderby’s dit weekeinde De vlaggeschepen van de drie Goorse voetbalclubs komen dit weekeinde weer, zonder publiek, in actie. GFC speelt vanmiddag in de zaterdag vierde klasse F tegen RKSV Bornerbroek dat vorige […]
  • Derby Twenthe tegen Hector afgelast17 november 2021 Derby Twenthe tegen Hector afgelast Er gaat een streep door de stadsderby van komende zondag tussen vv Twenthe en sv Hector. De burenruzie in de vierde klasse B van het zondag amateurvoetbal is afgelast vanwege een aantal […]
  • Voetbal in beeld…15 november 2021 Voetbal in beeld… Het was een treffend beeld. De supporters van Hector die vanuit de kantine naar de wedstrijd keken tussen SV Hector en Vios uit Beltrum. Uiteindelijk zagen ze van achter het glas vijf […]
  • Alleen Hector in actie, mokerslag voor Twenthe-middenvelder13 november 2021 Alleen Hector in actie, mokerslag voor Twenthe-middenvelder Hoewel er dit weekend geen officiële speelronde is, komt sv Hector toch in actie voor de competitie. De ploeg speelt namelijk de inhaalwedstrijd op het eigen complex tegen VIOS uit […]
  • Twenthe onderuit in Hofderby tegen Rood Zwart7 november 2021 Twenthe onderuit in Hofderby tegen Rood Zwart Na de spectaculaire overwinning van vorige week in en tegen Buurse, ging vv Twenthe vandaag in de Hofderby tegen Rood Zwart uit Delden met 1-3 onderuit. Op sportpark 't Piepwillem was die […]