Hutten nieuwe lijsttrekker In Beweging

Marianne Hutten is gekozen als lijsttrekker van de nieuwe partij In Beweging. Ze werd deze week tijdens de eerste ledenvergadering geïnstalleerd. Hutten woonde tot voor kort in Goor en is sinds deze zomer met haar gezin verhuisd naar Ambt Delden. “Het lijsttrekkerschap is een heel nieuwe stap”, begint ze. “Dat is spannend, maar ook even uitdagend en gelukkig sta ik er niet alleen voor. Het is erg motiverend om steeds meer mensen te spreken die ook willen dat de politiek in beweging komt en daar ook hun steentje aan willen bijdragen.” Frank Stevens werd benoemd tot voorzitter.

Gerelateerde berichten

  • Frank Stevens verlaat SP voor nieuwe partij In Beweging5 augustus 2021 Frank Stevens verlaat SP voor nieuwe partij In Beweging Er zal tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen een nieuwe lokale politieke partij op de stemformulieren komen. Het nieuwe In Beweging moet zorgen voor een frisse wind in de politieke […]
  • Hoe gaat het met je? (ingezonden brief)10 augustus 2021 Hoe gaat het met je? (ingezonden brief) Onze vaste briefschrijver Carel Groothengel is weer in de pen geklommen en de volger van de lokale raadsvergaderingen gaat dit keer in op de komst van nieuwe politieke partij in de Hof […]
  • Kennismaking met nieuwe partij In Beweging4 oktober 2021 Kennismaking met nieuwe partij In Beweging De nieuwe politieke partij In Beweging presenteert zich aan de lokale bevolking. Volgende week maandag houdt zij haar eerste ledenvergadering bij d’Olde Smidse in Goor. Kernwaarden van de […]
  • Stevens raadslid af en opgevolgd door Johnny Hagreis15 september 2021 Stevens raadslid af en opgevolgd door Johnny Hagreis Frank Stevens (foto) heeft gisteravond, als het aan hem ligt voorlopig, afscheid genomen van de gemeenteraad van de gemeente Hof van Twente. Het SP-raadslid moet van het landelijke […]
  • Hofpower mag door6 juni 2021 Hofpower mag door Het project Hofpower mag door van de gemeente Hof van Twente dat hiervoor het komende schooljaar een bedrag van €62.825 heeft vrijgemaakt. Hofpower is zes jaar geleden in het leven is […]