Hutten nieuwe lijsttrekker In Beweging

Marianne Hutten is gekozen als lijsttrekker van de nieuwe partij In Beweging. Ze werd deze week tijdens de eerste ledenvergadering geïnstalleerd. Hutten woonde tot voor kort in Goor en is sinds deze zomer met haar gezin verhuisd naar Ambt Delden. “Het lijsttrekkerschap is een heel nieuwe stap”, begint ze. “Dat is spannend, maar ook even uitdagend en gelukkig sta ik er niet alleen voor. Het is erg motiverend om steeds meer mensen te spreken die ook willen dat de politiek in beweging komt en daar ook hun steentje aan willen bijdragen.” Frank Stevens werd benoemd tot voorzitter.

Gerelateerde berichten

  • Leden voor kieslijst In Beweging kunnen zich vandaag nog aanmelden10 december 2021 Leden voor kieslijst In Beweging kunnen zich vandaag nog aanmelden Mensen die op de kieslijst van In Beweging willen kunnen zich vandaag nog aanmelden. Het is de bedoeling dat Marianne Hutten de lijsttrekker gaat worden in aanloop naar de nieuwe […]
  • In Beweging zoekt (raads)leden18 november 2021 In Beweging zoekt (raads)leden De nieuwe politieke partij In Beweging is op zoek naar nieuwe leden. Om de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen te vervolmaken houdt zij op maandag 29 novemer een tweede […]
  • Frank Stevens verlaat SP voor nieuwe partij In Beweging5 augustus 2021 Frank Stevens verlaat SP voor nieuwe partij In Beweging Er zal tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen een nieuwe lokale politieke partij op de stemformulieren komen. Het nieuwe In Beweging moet zorgen voor een frisse wind in de politieke […]
  • Hutten stopt tijdelijk als raadslid14 juni 2022 Hutten stopt tijdelijk als raadslid Marianne Hutten, fractievoorzitter van In Beweging stopt tijdelijk met haar werk als raadslid in verband met haar zwangerschap. Bij een zwangerschap neemt een raadslid geen […]
  • Jongeling Gelen op derde plek kieslijst In Beweging4 januari 2022 Jongeling Gelen op derde plek kieslijst In Beweging De leden van de nieuwe lokale politieke partij In Beweging hebben gisteravond de kieslijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen samengesteld en op de lijst van 14 is de helft […]