Hofteam opent internationaal jeugdtoernooi tegen Sankt Pauli

Het Hofteam speelt de eerste wedstrijd tijdens het internationale jeugdtoernooi voor spelers onder 15 jaar komende dinsdag, tegen de Duitse cultclub FC Sankt Pauli. Het Hofteam zit verder in een poule met Bayer Leverkusen, FC Twente/Heracles en FC Groningen. Het Hofteam bestaat uit spelers van de voetbalclubs uit de Hof van Twente. Ook de Goorse clubs zijn daarin goed vertegenwoordigd. Coach is GFC-trainer Romano Lammertink die inmiddels ook al getraind heeft met het team en gisteravond oefende tegen HSC ’21 o15. Het internationale jeugdtoernooi begint komende dinsdag om 10:00 uur op sportpark Heeckeren met in de andere poule de jeugdspelers van Vitesse, PEC Zwolle, Borussia Mönchengladbach, KV Mechelen en Willem 2.

Bovenste rij van links naar rechts: Romano Lammertink, Bram Vrielink,Stijn Berkers,Max Lammertink, Joep Nijenhuis, Vitorio Alting Barbosa, Joost Jorritsma, Sesen Meharane, Gerezhiner,Oualid El Ouahabi,Thijn Roeterdink, Floor Onijs, Yme Ros en Mathijs Hoitink(Trainer)
Onderste rij van links naar rechts; Wout Hascher, Twan Hartgerink, Lars Derkink, Gijs Oude Wesselink, Hugo van der Kolk, Sven Wissink en Sen Rosink.

Gerelateerde berichten

  • Leverkusen wint jeugdtoernooi GFC19 oktober 2021 Leverkusen wint jeugdtoernooi GFC Het jeugdteam van Bayer Leverkusen onder 14 jaar, heeft vandaag het internationale jeugdtoernooi van GFC gewonnen. De Duitse talenten waren in de finale te sterk voor de leeftijdsgenoten […]
  • Cultclub Sankt Pauli op internationaal jeugdtoernooi GFC8 september 2021 Cultclub Sankt Pauli op internationaal jeugdtoernooi GFC FC Sankt Pauli is één van de blikvangers tijdens het internationaal jeugdtoernooi van GFC dat, na de afgelasting van vorig jaar, dit jaar wel doorgaat op dinsdag 19 oktober. Het c-team […]
  • Voorbereiding internationaal jeugdtoernooi in volle gang, doorgaan wel onzeker1 september 2020 Voorbereiding internationaal jeugdtoernooi in volle gang, doorgaan wel onzeker Het is vanwege de Coronaregels nog niet helemaal duidelijk of het jaarlijkse internationale GFC C-jeugdtoernooi door kan gaan. Toch is er goede hoop en zijn de voorbereidingen getroffen […]
  • Zeven Goorse spelers in Hofteam14 oktober 2019 Zeven Goorse spelers in Hofteam In het Hofteam dat volgende week dinsdag meedoet aan het internationale jeugdtoernooi voor spelers onder de 14 jaar bij GFC zijn zeven Goorse voetballers opgenomen. Van GFC zijn dat Joren […]
  • Hofteam wint overtuigend van HSC ’2115 oktober 2018 Hofteam wint overtuigend van HSC ’21 Het Hofteam kende vanavond een uitstekende generale repetitie voor het internationale C-toernooi van volgende week dinsdag. Op sportpark Heeckeren werd de oefenwedstrijd tegen derde […]