Sport en Speldag in sporthal De Mossendam

Komende woensdag, 20 oktober, organiseert het sportteam van Wijkvoorziening ’t Doesgoor een Sport en Speldag in sporthal De Mossendam. Daar worden diverse luchtkussens opgeblazen zoals een Stormbaan, een Base Jump, de zogenoemde Bouncing Balls én een Voetbalboarding. De Sport en Speldag is voor basisschoolleerlingen van 4 tot 12 jaar en er is plek voor 100 deelnemers. Deelname is gratis en aanmelden kan via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Summer Games op ’t Doesgoor1 juli 2021 Summer Games op ’t Doesgoor Komende woensdag, 7 juli, is de Goorse jeugd van harte welkom tijdens de Summer-games op sportpark 't Doesgoor. Dit wordt georganiseerd door het Sportteam van de wijkvoorziening. Er is […]
  • Sportfestijn schot in de roos20 februari 2019 Sportfestijn schot in de roos Het nieuwe Goorse Sportfestijn voor kinderen in sporthal De Mossendam bleek de afgelopen twee dagen een schot in de roos. De activiteiten werden georganiseerd door het Sportteam van […]
  • Repair Café succesvol op tweede zaterdag van de maand7 april 2022 Repair Café succesvol op tweede zaterdag van de maand Het Goorse Repair Café heeft zijn nut inmiddels bewezen en trekt maandelijks veel bezoekers naar De Mossendam en dat betreft ook steeds vaker de jongere doelgroep. Komende zaterdag is er […]
  • Woensdag vriendinnenmiddag bij HV Dynamiek19 maart 2022 Woensdag vriendinnenmiddag bij HV Dynamiek Komende woensdag, 23 maart, is er een zogenoemde vriendinnenmiddag bij de Goorse handbalvereniging Dynamiek. Handballende leden is gevraagd om allemaal een vriendin mee te nemen naar […]
  • Repair Café ook weer terug op de rol5 juli 2021 Repair Café ook weer terug op de rol Voor de grote vakantie van start gaat, wordt er nog een Repair Cafe gehouden bij Sporthal de Mossendam. Meerdere handige vrijwilligers staan komende zaterdag (10 juli) weer klaar om de […]