Sport en Speldag in sporthal De Mossendam

Komende woensdag, 20 oktober, organiseert het sportteam van Wijkvoorziening ’t Doesgoor een Sport en Speldag in sporthal De Mossendam. Daar worden diverse luchtkussens opgeblazen zoals een Stormbaan, een Base Jump, de zogenoemde Bouncing Balls én een Voetbalboarding. De Sport en Speldag is voor basisschoolleerlingen van 4 tot 12 jaar en er is plek voor 100 deelnemers. Deelname is gratis en aanmelden kan via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Summer Games op ’t Doesgoor1 juli 2021 Summer Games op ’t Doesgoor Komende woensdag, 7 juli, is de Goorse jeugd van harte welkom tijdens de Summer-games op sportpark 't Doesgoor. Dit wordt georganiseerd door het Sportteam van de wijkvoorziening. Er is […]
  • Sportfestijn schot in de roos20 februari 2019 Sportfestijn schot in de roos Het nieuwe Goorse Sportfestijn voor kinderen in sporthal De Mossendam bleek de afgelopen twee dagen een schot in de roos. De activiteiten werden georganiseerd door het Sportteam van […]
  • Repair Café ook weer terug op de rol5 juli 2021 Repair Café ook weer terug op de rol Voor de grote vakantie van start gaat, wordt er nog een Repair Cafe gehouden bij Sporthal de Mossendam. Meerdere handige vrijwilligers staan komende zaterdag (10 juli) weer klaar om de […]
  • Bootcamp voor kinderen in sportzaal Gijmink9 januari 2021 Bootcamp voor kinderen in sportzaal Gijmink Het Sportteam van Wijkvoorziening Het Doesgoor organiseert op woensdag 20 januari een Bootcamp-activiteit voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Wie benieuwd is hoe het gesteld is met de […]
  • Repair-café gaat niet door9 oktober 2020 Repair-café gaat niet door Het Repair-café dat morgen (zaterdag 10-10) zou worden gehouden in sporthal De Mossendam, gaat niet door. Vanwege de Corona-perikelen en het oplopen van de besmettingen is besloten om het […]