Auto op de kop net buiten Goor

Bij een verkeersongeval op de Veldhuisweg in Ambt Delden, net buiten Goor, is dinsdag een 55-jarige automobiliste uit Diepenheim gewond geraakt. Omstreeks 09.50 uur reed de 55-jarige vrouw over de Veldhuisweg vanuit de Rijksweg N346 richting Bentelo. Ongeveer 200 meter vanaf de Rijksweg stond een auto aan de rechterzijde van de weg stil. Op het moment dat zij de auto wilde inhalen, begon deze weer te rijden. De twee auto’s kwamen in botsing, waarbij de auto van de 55-jarige op de kop in de berm tot stilstand kwam. De 55-jarige vrouw is met onbekend letsel per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de andere auto, een 75-jarige man uit Ambt Delden, bleef ongedeerd. Maandag was het iets verderop op de N346 al raak (foto).

ongevalrijksweg

Gerelateerde berichten

  • Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes20 mei 2020 Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes Kassa en in de boeien. Een inwoner van Goor is gisteravond op verdenking van witwassen aangehouden. De 36-jarige man reed in een Porsche Cayenne op de Van Kollaan, toen de politie hem in […]
  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]
  • Aanrijding bij tankstation Hoek17 november 2010 Aanrijding bij tankstation Hoek Bij een botsing ter hoogte van tankstation Hoek zijn vanmiddag even voor 17.00 uur twee auto's beschadigd geraakt. Een blauwe Daihatsu kwam uit de richting van de Klavermaten en wilde […]
  • Sezgin S. tot acht jaar veroordeeld9 juli 2013 Sezgin S. tot acht jaar veroordeeld Gorenaar Sezgin S. is vandaag door de Almelose rechtbank tot acht jaar cel veroordeeld naar aanleiding van het doden van oud-Gorenaar Jan Diphoorn, twee jaar geleden. Dit is is conform de […]