CDA in actie om leegstand centrum tegen te gaan

De lokale CDA-fractie is in gesprek met ondernemersvereniging Goor Collectief en Stichting BIZ over de leegstand in het centrum van Goor. De Christen Democraten willen daar samen met de ondernemers en de gemeente wat aan doen en zijn inmiddels al in gesprek geweest. De CDA-raadsleden Riekele Bijleveld en Hanneke van Groningen spraken met Goor Collectief-voorzitter Henri Tijhuis en met Paul Reef van de stichting BIZ. Bart Greven was namens de gemeente aanwezig. Het eerste doel is om ook in gesprek te komen met pandeigenaren en huurders van leegstaande panden. Dat staat voor volgende maand op de planning.

Gerelateerde berichten

  • Leegstand in centrum nog te groot6 februari 2020 Leegstand in centrum nog te groot De leegstand in het Goorse stadshart is nog te groot en verdient nog steeds alle aandacht. Dat staat te lezen in een raadsbrief van de gemeente Hof van Twente. Van de 84 panden staan er […]
  • Gaat de BIZ het nu wel halen?7 november 2019 Gaat de BIZ het nu wel halen? Het verlangen bij Goor Collectief naar een zogenoemde Bedrijfs Investerings Zone (BIZ) is er langer maar het kwam er dusver niet van. De Goorse ondernemersvereniging wil van het centrum […]
  • Welke winkels mist Goor ?18 november 2014 Welke winkels mist Goor ? Wat moet er gebeuren aan het winkelbestand om weer te komen tot een bruisend stadshart van Goor ? Deze vraag stelt Goor Collectief zich al langer. Nu wordt ook de het winkelend publiek […]
  • Ruben van den Burg nieuwe relatiebeheerder Goor Collectief20 september 2022 Ruben van den Burg nieuwe relatiebeheerder Goor Collectief Ruben van den Burg is aangesteld als relatiebeheerder van Goor Collectief. Hij moet de contacten met de leden intensiveren en beter in kaart brengen wat er speelt. Vanuit zijn bedrijf […]
  • Kanttekeningen CDA bij nieuwe evenementenhal ‘Op Stoom’13 september 2022 Kanttekeningen CDA bij nieuwe evenementenhal ‘Op Stoom’ Het CDA gaat bij monde van Riekele Bijleveld vanavond tijdens de raadsvergadering vragen stellen over het voornemen om een tijdelijke evenementenhal te vestigen op het terrein van de […]