CDA in actie om leegstand centrum tegen te gaan

De lokale CDA-fractie is in gesprek met ondernemersvereniging Goor Collectief en Stichting BIZ over de leegstand in het centrum van Goor. De Christen Democraten willen daar samen met de ondernemers en de gemeente wat aan doen en zijn inmiddels al in gesprek geweest. De CDA-raadsleden Riekele Bijleveld en Hanneke van Groningen spraken met Goor Collectief-voorzitter Henri Tijhuis en met Paul Reef van de stichting BIZ. Bart Greven was namens de gemeente aanwezig. Het eerste doel is om ook in gesprek te komen met pandeigenaren en huurders van leegstaande panden. Dat staat voor volgende maand op de planning.

Gerelateerde berichten

  • Leegstand in centrum nog te groot6 februari 2020 Leegstand in centrum nog te groot De leegstand in het Goorse stadshart is nog te groot en verdient nog steeds alle aandacht. Dat staat te lezen in een raadsbrief van de gemeente Hof van Twente. Van de 84 panden staan er […]
  • Gaat de BIZ het nu wel halen?7 november 2019 Gaat de BIZ het nu wel halen? Het verlangen bij Goor Collectief naar een zogenoemde Bedrijfs Investerings Zone (BIZ) is er langer maar het kwam er dusver niet van. De Goorse ondernemersvereniging wil van het centrum […]
  • Welke winkels mist Goor ?18 november 2014 Welke winkels mist Goor ? Wat moet er gebeuren aan het winkelbestand om weer te komen tot een bruisend stadshart van Goor ? Deze vraag stelt Goor Collectief zich al langer. Nu wordt ook de het winkelend publiek […]
  • CDA zet De Zon in het zonnetje15 februari 2022 CDA zet De Zon in het zonnetje Valentijnsdag is sinds alle dag de aanleiding om iemand in het zonnetje te zetten. Zo dachten ook Kandidaat raadslid Eric Rikkert en zittend raadslid Riekele Bijleveld van het CDA uit […]
  • Goor in Winter(markt)se sferen…19 november 2021 Goor in Winter(markt)se sferen… De aanblik van het Goorse stadshart heeft door het vervangen van de banners weer een andere aangezicht gekregen. Vol goede moed zijn er fonkelnieuwe banners opgehangen die de komende […]