Afscheid van een ‘Koninklijke’ zakenman…

De banieren wapperen parmantig aan de Goorse Molenstraat voor de ingang van het bedrijfscomplex van Aqua+. De boodschap is helder: Michel bedankt! Het is vandaag de laatste werkdag van directeur/eigenaar Michel Walhof van het florerende Goorse bedrijf dat zijn oorsprong vindt in 1895. De bijna 65-jarige Michel Walhof zit sinds 1982 in het bedrijf dat hij hij na een opleidingstraject van 2 jaar overnam van vader Rudolf…

Inmiddels telt Aqua+, marktleider in Nederland op het gebied van sprinklersystemen, zo’n 250 werknemers met naast de Goorse hoofdvestiging, vestigingen in Klazienaveen, Mijdrecht, Berlicum en Groningen. In maart van dit jaar werd de kroon op al het werk gezet toen het Goorse bedrijf het predikaat ‘Koninklijk’ kreeg toegewezen. Een ‘royale’ eer, zeker ook voor Michel Walhof die na vandaag het stokje definitief over zal geven aan zijn zoon Bas-Jan die de vijfde leidende Walhof is in de roemruchte geschiedenis van het oer-Goorse bedrijf. Op 13 november zal er een groots afscheidsfeest zijn met het personeel, familie en vrienden.

Gerelateerde berichten

  • Aqua+ nu Koninklijk5 maart 2021 Aqua+ nu Koninklijk Het Goorse bedrijf Aqua+ heeft vanmiddag het predikaat Koninklijk gekregen. Het bedrijf bestaat inmiddels meer dan 125 jaar en zou vorig jaar al in de adelstand worden verheven maar […]
  • Mega-order voor Aqua+28 februari 2018 Mega-order voor Aqua+ Aqua+ Sprinklersystemen heeft de grootste order binnengehaald in de 40-jarige geschiedenis van het Goorse bedrijf. Aqua+ gaat de sprinklerinstallatie aanleggen van het nieuwe […]
  • Aqua+ verrast ouderen met High Tea-pakket11 november 2020 Aqua+ verrast ouderen met High Tea-pakket Het Goorse Aqua+, marktleider op het gebied van sprinklersystemen zet zich niet alleen in voor een brandveilige samenleving maar steunt ook regelmatig goede doelen in en om Goor. In deze […]
  • De droge fontein… (ingezonden brief)28 oktober 2018 De droge fontein… (ingezonden brief) We ontvingen een ingezonden brief van Siegrid Gittel. Zij ergert zich aan het feit dat de fontein in het Goorse stadshart zo slecht wordt onderhouden. Volgens Gittel staat het door Aqua+ […]
  • Eerste lustrum Happy Car Kids groots gevierd1 september 2018 Eerste lustrum Happy Car Kids groots gevierd Het is hét kindje van Edith Walhof. De Goorse is dé drijvende kracht achter het evenement Happy Car Kids dat vandaag voor de vijfde keer werd georganiseerd met start en finish op het […]