Meulenkamp opnieuw lijsttrekker VVD

Wim Meulenkamp is ook voor de komende gemeenteraadsverkiezingen de lijsttrekker van de VVD afdeling Hof van Twente. De Benteloër werd gisteravond tijdens de algemene ledenvergadering unaniem gekozen. Meulenkamp is op dit moment een van de drie wethouders in de Hof en beheert onder meer de portefeuilles ruimtelijke ordening, duurzaamheid, economie, agrarische sector en ontwikkelingen in het buitengebied. Meulenkamp is tevens kandidaat wethouder. Medio november wordt de kieslijst voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2022 vastgesteld vanaf plek 2.

Gerelateerde berichten

  • Meulenkamp opnieuw lijsttrekker VVD4 oktober 2017 Meulenkamp opnieuw lijsttrekker VVD Wim Meulenkamp is ook voor de komende gemeenteraadsverkiezingen de lijsttrekker voor de lokale VVD. De in het buurtschap Wiene woonachtige politicus was dat ook voor de verkiezingen van […]
  • Drie Goorse kandidaten in top VVD-kieslijst1 december 2021 Drie Goorse kandidaten in top VVD-kieslijst De VVD Hof van Twente heeft voor de komende gemeenteraadsverkiezingen van maart volgend jaar drie Goorse kandidaten op verkiesbare plekken gezet. Edwin Scheperman, ook nu raadslid, staat […]
  • Meulenkamp in race beste bestuurder 201928 december 2019 Meulenkamp in race beste bestuurder 2019 Wim Meulenkamp is in de race om te worden verkozen tot beste bestuurder van 2019 in Twente. De wethouder van de gemeente Hof van Twente zit bij de laatste van elf collegeleden uit de […]
  • Coalitieprogramma Hof van Twente gepresenteerd14 mei 2018 Coalitieprogramma Hof van Twente gepresenteerd In het Goorse gemeentehuis is vanmiddag door formateur Martin Verbeek (foto) het nieuwe coalitieprogramma gepresenteerd. Het CDA en de VVD gaan daarin door op dezelfde voet als in de […]
  • Enerverende en druk bezochte politieke Goorse avond14 maart 2018 Enerverende en druk bezochte politieke Goorse avond De kleine zaal van De Reggehof was bijna te klein en dat had ook de Goorse Stadsraad niet verwacht. Er was veel publiek bij de Goorse politieke avond gisteren. De bezoekers maakten daar in […]