GFC lijdt nederlaag in Hengelo tegen ATC ’65

Het begon nog wel goed voor GFC vanmiddag in het competitieduel tegen ATC’65 in Hengelo maar na 90 minuten stond er toch een 4-2 eindstand voor de thuisploeg op het scorebord. Olaf Siegers opende na een snelle counter de score namens GFC. ATC kweasm op gelijke hoogte door een goal van Mats Pieterse en binnen het half uur op voorsprong door Mike Gigengack: 2-1 Na een matige eerste helft van GFC was dat ook de ruststand

In het tweede bedrijf speelde GFC beter dan voor rust maar moest het in de 57e minuut toch de derde tegengoal incasseren. Jasper Fabels scoorde fraai namens de Hengeloërs. Enkele minuten later was het GFC-spits Tim Wassink die de aansluitingstreffer binnen schoot. Daarna hing de 3-3 lang in de lucht maar deze viel niet. Twintig minuten voor tijd wist Luuk Wennink de profiteren van een misverstand in de GFC-defensie. Hij schoot van grote afstand de bal in het lege doel en bepaalde de eindstand op 4-2. Volgende week speelt GFC thuis tegen het Bornse BZSV De Blauwwitters in de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal.