GFC lijdt nederlaag in Hengelo tegen ATC ’65

Het begon nog wel goed voor GFC vanmiddag in het competitieduel tegen ATC’65 in Hengelo maar na 90 minuten stond er toch een 4-2 eindstand voor de thuisploeg op het scorebord. Olaf Siegers opende na een snelle counter de score namens GFC. ATC kweasm op gelijke hoogte door een goal van Mats Pieterse en binnen het half uur op voorsprong door Mike Gigengack: 2-1 Na een matige eerste helft van GFC was dat ook de ruststand

In het tweede bedrijf speelde GFC beter dan voor rust maar moest het in de 57e minuut toch de derde tegengoal incasseren. Jasper Fabels scoorde fraai namens de Hengeloƫrs. Enkele minuten later was het GFC-spits Tim Wassink die de aansluitingstreffer binnen schoot. Daarna hing de 3-3 lang in de lucht maar deze viel niet. Twintig minuten voor tijd wist Luuk Wennink de profiteren van een misverstand in de GFC-defensie. Hij schoot van grote afstand de bal in het lege doel en bepaalde de eindstand op 4-2. Volgende week speelt GFC thuis tegen het Bornse BZSV De Blauwwitters in de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal.

Gerelateerde berichten

  • GFC onderuit tegen Bornerbroek28 november 2021 GFC onderuit tegen Bornerbroek GFC verloor gisteren teleurstellend, de thuiswedstrijd tegen RKSV Bornerbroek. In de wedstrijd die zonder publiek gespeeld moest worden werd het uiteindelijk 3-4. Al in de vijfde minuut […]
  • GFC simpel langs Lemele21 november 2021 GFC simpel langs Lemele GFC won gisteren in de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal simpel in en tegen Lemele. Het werd, zonder publiek, 0-6. Bij rust was het al 0-3 voor de ploeg van trainer Romano […]
  • GFC moeiteloos langs Daarle6 november 2021 GFC moeiteloos langs Daarle GFC had vanmiddag geen enkele moeite met laagvlieger Sportclub Daarle in de vierde F van het zaterdag amateurvoetbal. Het werd 7-0 op sportpark Heeckeren en Olaf Siegers was het meest […]
  • GFC speelt gelijk tegen koploper Achilles’1230 oktober 2021 GFC speelt gelijk tegen koploper Achilles’12 GFC hield in de vierde klasse F van het zaterdag amateurvoetbal, een punt over aan het uitduel met koploper Achilles'12. Bij rust leidde de ploeg van trainer Romano Lammertink nog door […]
  • GFC wint weer met 14-0 van BZSV23 oktober 2021 GFC wint weer met 14-0 van BZSV De geschiedenis herhaalde zich vanmiddag op sportpark Heeckeren. Daar won GFC twee jaar geleden met maar liefst 14-0 van het Bornse BZSV De Blauwwitters en die stand stond, tegen dezelfde […]