GFC lijdt nederlaag in Hengelo tegen ATC ’65

Het begon nog wel goed voor GFC vanmiddag in het competitieduel tegen ATC’65 in Hengelo maar na 90 minuten stond er toch een 4-2 eindstand voor de thuisploeg op het scorebord. Olaf Siegers opende na een snelle counter de score namens GFC. ATC kweasm op gelijke hoogte door een goal van Mats Pieterse en binnen het half uur op voorsprong door Mike Gigengack: 2-1 Na een matige eerste helft van GFC was dat ook de ruststand

In het tweede bedrijf speelde GFC beter dan voor rust maar moest het in de 57e minuut toch de derde tegengoal incasseren. Jasper Fabels scoorde fraai namens de Hengeloƫrs. Enkele minuten later was het GFC-spits Tim Wassink die de aansluitingstreffer binnen schoot. Daarna hing de 3-3 lang in de lucht maar deze viel niet. Twintig minuten voor tijd wist Luuk Wennink de profiteren van een misverstand in de GFC-defensie. Hij schoot van grote afstand de bal in het lege doel en bepaalde de eindstand op 4-2. Volgende week speelt GFC thuis tegen het Bornse BZSV De Blauwwitters in de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal.

Gerelateerde berichten

  • GFC houdt zicht op titel10 mei 2022 GFC houdt zicht op titel GFC blijft in de race om het kampioenschap in de vierde klasse F van het zaterdag amateurvoetbal. De ploeg van trainer Romano Lammertink won vanavond van Sportclub Rijssen met 4-0. Bij […]
  • GFC klopt AVC Heracles in Almelo7 mei 2022 GFC klopt AVC Heracles in Almelo GFC blijft het goed doen in de vierde klasse F van het zaterdag amateurvoetbal. Vanmiddag werd in Almelo AVC Heracles met 0-3 verslagen. De rood zwarten kwamen al na tien minuten op […]
  • Wassink schiet GFC langs Achilles’1230 april 2022 Wassink schiet GFC langs Achilles’12 GFC deed vandaag goede zaken in de top van de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal. op het uiegen sportpark Heeckeren werd het Hengelose Achilles '12 met 3-1 verslagen. Een verdiende […]
  • GFC wint wederom met miniem verschil9 april 2022 GFC wint wederom met miniem verschil Na de zege van vorige week op Lemele heeft GFC opnieuw met moeite afgerekend met een laagvlieger. De ploeg van trainer Romano Lammertink was vanmiddag met 1-0 te sterk voor Daarle. Olaf […]
  • GFC verliest belangrijk duel tegen Daarlerveen15 maart 2022 GFC verliest belangrijk duel tegen Daarlerveen Na de prima overwinning op Juventa '12 afgelopen zaterdag was er voor GFC hoop op een goed vervolg op een plek aan de top van de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal maar die hoop was […]