Voor jong en oud…

De Reggehof heeft dit weekend weer een gevarieerd programma op de bühne staan. Het Goorse theater trapt vanavond af met show van Katinka Polderman. Anka Roetgerink heeft via de lief- en leed-actie twee vrijkaarten gewonnen voor de reprise van Polderman tuigt af. Zaterdagmiddag komen de jongsten aan bod met een voorstelling van Klein Duimpje (foto), waarin Sita Vermeulen en Geert Hoes de hoofdrol vertolken. Accordeonvereniging Kunst Na Arbeid sluit het weekend af met het voorjaarsmatinee. Ook buiten De Reggehof is er entertainment. Grandcafé De Zon organiseert de eerste van drie avonden De Zon Recordings. Alle evenementen zijn hier te zien. 

kleinduimpje

Gerelateerde berichten

  • Volop sport na een intensief feestweekend30 juni 2017 Volop sport na een intensief feestweekend Na het bruisende Schoolfeestweekend moeten de Goorse adepten van de zomerfeesten zich dit weekeinde begeven richting Bentelo. In 't Twentse Haagje staat dit weekend zelf met name in het […]
  • Derek Ogilvie komt naar Goor28 augustus 2019 Derek Ogilvie komt naar Goor Het bekende Schotse medium Derek Ogilvie komt naar Goor. De bekende 'babyfluisteraar' was jarenlang te zien op tv in het Verenigd Koninkrijk, België en Nederland waar hij in korte tijd […]
  • Toch glasvezel in het buitengebied van Goor31 oktober 2016 Toch glasvezel in het buitengebied van Goor Na een indrukwekkende eindspurt komt er toch glasvezel in het buitengebied van Goor. Bewoners die aan de rand van 't Twentse Haagje wonen hebben in de laatste week nog een grootse lobby […]
  • Mercedes beschadigd aangetroffen, dader(s) gezocht29 oktober 2015 Mercedes beschadigd aangetroffen, dader(s) gezocht Ricardo kon zijn ogen niet geloven toen hij afgelopen zaterdagmorgen zijn op Het Jannink geparkeerde Mercedes aantrof met aanzienlijke schade. Het rechterportier en voorspatbord waren […]
  • Het is vijf voor twaalf voor GFC1 april 2017 Het is vijf voor twaalf voor GFC De weken van de waarheid komen er aan voor GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink staat na de nederlaag van vorige week tegen koploper Barbaros op de voorlaatste plaats in de vierde […]