Twenthe vergeet zichzelf weer te belonen

Twenthe heeft, na de nederlaag van vorige week tegen FC Eibergen, vanmiddag het thuisduel tegen Reunie uit Borculo eveneens verloren. Op ’t Piepwillem werd het 1-2 voor de gasten. In een gelijkopgaande wedstrijd werd het 0-1 na een half uur voetbal en dat was, ondanks een aantal fraaie mogelijkheden voor de Tricolores, ook de ruststand.

Na de thee hetzelfde spelbeeld en na 20 minuten de tweede treffer van de Borculoƫrs. Twenthe bleef kansen creƫren en dat resulteerde een kwartier voor tijd in de aansluitingsttreffer. Na een doorkopbal van Koen Morsink schoot Wouter Leusink de 1-2 binnen. Daarna weer een handvol kansen voor de thuisploeg die, evenals vorige week, recht had op een punt. Maar die kon uiteindelijk niet aan het totaal worden toegeveogd want er niet meer gescoord. Twenthe speelt volgende week in Beltrum tegen VIOS.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe kansloos tegen VIOS3 april 2022 Twenthe kansloos tegen VIOS Twenthe was vandaag niet opgewassen tegen de nummer 2 van de ranglijst van de vierde klasse B, VIOS Beltrum. Op het 't Piepwillem eindigde de wedstrijd in 1-3 maar was het duel eigenlijk […]
  • Twenthe onderuit in Hofderby tegen Rood Zwart7 november 2021 Twenthe onderuit in Hofderby tegen Rood Zwart Na de spectaculaire overwinning van vorige week in en tegen Buurse, ging vv Twenthe vandaag in de Hofderby tegen Rood Zwart uit Delden met 1-3 onderuit. Op sportpark 't Piepwillem was die […]
  • Twenthe krijgt klop van Victoria: 2-717 november 2019 Twenthe krijgt klop van Victoria: 2-7 Na twee zeges in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal kreeg vv Twenthe vanmiddag flink klop van het Enschedese Victoria'28. Op het eigen sportpark 't Piepwillem werd het […]
  • Twenthe heeft weinig in te brengen tegen koploper Markelo: 6-18 mei 2022 Twenthe heeft weinig in te brengen tegen koploper Markelo: 6-1 VV Twenthe had vandaag niet veel in te brengen in het competitieduel tegen Sportclub Markelo. Tegen de koploper in de vierde klasse B werd met 6-1 verloren. Bij rust was het 2-0. Markelo […]
  • Twenthe op eigen veld onderuit tegen FC Eibergen1 mei 2022 Twenthe op eigen veld onderuit tegen FC Eibergen Na de zege in de stadsderby tegen Hector ging vv Twenthe vanmiddag onderuit tegen FC Eibergen. Op het eigen Piepwillem werd het in een pover duel uiteindelijk 0-2. Bij rust was het 0-0 na […]