Twenthe vergeet zichzelf weer te belonen

Twenthe heeft, na de nederlaag van vorige week tegen FC Eibergen, vanmiddag het thuisduel tegen Reunie uit Borculo eveneens verloren. Op ’t Piepwillem werd het 1-2 voor de gasten. In een gelijkopgaande wedstrijd werd het 0-1 na een half uur voetbal en dat was, ondanks een aantal fraaie mogelijkheden voor de Tricolores, ook de ruststand.

Na de thee hetzelfde spelbeeld en na 20 minuten de tweede treffer van de Borculoƫrs. Twenthe bleef kansen creƫren en dat resulteerde een kwartier voor tijd in de aansluitingsttreffer. Na een doorkopbal van Koen Morsink schoot Wouter Leusink de 1-2 binnen. Daarna weer een handvol kansen voor de thuisploeg die, evenals vorige week, recht had op een punt. Maar die kon uiteindelijk niet aan het totaal worden toegeveogd want er niet meer gescoord. Twenthe speelt volgende week in Beltrum tegen VIOS.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe onderuit in Hofderby tegen Rood Zwart7 november 2021 Twenthe onderuit in Hofderby tegen Rood Zwart Na de spectaculaire overwinning van vorige week in en tegen Buurse, ging vv Twenthe vandaag in de Hofderby tegen Rood Zwart uit Delden met 1-3 onderuit. Op sportpark 't Piepwillem was die […]
  • Twenthe krijgt klop van Victoria: 2-717 november 2019 Twenthe krijgt klop van Victoria: 2-7 Na twee zeges in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal kreeg vv Twenthe vanmiddag flink klop van het Enschedese Victoria'28. Op het eigen sportpark 't Piepwillem werd het […]
  • Twenthe boekt nipte zege in Rietmolen20 september 2020 Twenthe boekt nipte zege in Rietmolen Twenthe is de nieuwe competitie in de vierde klasse B begonnen met driepunter. In en tegen Rietmolen werd het 0-1. Een verdiende zege, zeker gezien het aantal kansen voor de ploeg van […]
  • Twenthe pakt punt tegen koploper UDI1 maart 2020 Twenthe pakt punt tegen koploper UDI Twenthe heeft een punt overgehouden aan het treffen met koploper en titelfavoriet UDI. In een uiterst aantrekkelijk duel werd het uiteindelijk 3-3. En daarmee was de Goorse ploeg […]
  • Twenthe speelt gelijk tegen Eibergen24 november 2019 Twenthe speelt gelijk tegen Eibergen Twenthe heeft vandaag op het eigen sportpark 't Piepwillem met 1-1 gelijk gespeeld tegen FC Eibergen. Een puntendeling waarmee de Goorse ploeg het minst gelukkig was aangezien er een goal […]