Gorenaar steelt stroomkabels in Enschede

Een 21-jarige man uit Goor wordt verdacht diefstal in vereniging van stroomkabels. De Gorenaar werd donderdagnacht rond 03.15 uur, samen met een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, aangehouden op de Elferinksweg in Enschede. De auto waarin het tweetal reed bleek niet APK gekeurd te zijn en was niet verzekerd. Agenten doorzochten de auto en vonden inbrekerswerktuig en meerderde goederen, waaronder grondkabels, verlengkabels en kabelhaspels, die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn. De twee inzittenden van de auto werden aangehouden op verdenking van diefstal in vereniging en de goederen werden in beslag genomen. De eigenaar van de goederen heeft zich nog niet gemeld. 

diefstal2

Gerelateerde berichten

  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes20 mei 2020 Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes Kassa en in de boeien. Een inwoner van Goor is gisteravond op verdenking van witwassen aangehouden. De 36-jarige man reed in een Porsche Cayenne op de Van Kollaan, toen de politie hem in […]
  • politiejas10 augustus 2012 Alcomobilist betrapt zonder rijbewijs Een 35-jarige man uit Goor is afgelopen nacht betrapt op het rijden onder invloed. De man werd rond 01.15 uur betrapt op de H. Leefmastraat in Hengelo. Agenten controleerden de auto van de […]
  • politiejas22 juli 2012 Fietser zwaargewond na aanrijding Een 29-jarige fietser uit het buitengebied van Goor is zwaargewond geraakt na een aanrijding met een dronken automobilist. Zondagochtend rond half vijf reed de automobilist, een 19-jarige […]
  • Gorenaar gewond na aanrijding8 juli 2011 Gorenaar gewond na aanrijding Een twintigjarige man uit Goor is donderdag gewond geraakt bij een aanrijding. Dat gebeurde rond 07.45 uur op de kruising van de Laarstraat en De Blauwververij. Een 21-jarige automobilist […]