Weer twee inbraken in Goor

Net als vorige week waren deze week inbrekers actief in Goor. In de nacht van maandag 5 op dinsdag 6 maart werd er ingebroken in een schuur aan de Markeloseweg. Bij de inbraak werd een bosmaaier weggenomen. In de avond van 6 maart was het raak aan bij de dierenartsenpraktijk aan de Spechthorstweg. Uit het bedrijf werd een kassa met daarin een klein bedrag aan geld gestolen.  

politieauto

Gerelateerde berichten

  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]
  • Boom in brand, getuigen gezocht6 oktober 2016 Boom in brand, getuigen gezocht Een brandende boom aan de Mossendamweg, net buiten Goor, is vanochtend door de brandweer geblust. De boom brandde van binnen en er wordt uitgegaan van brandstichting. De politie wil weten […]
  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes20 mei 2020 Porsche-eigenaar in de boeien: ‘witwassen’, te veel alcohol en openstaande boetes Kassa en in de boeien. Een inwoner van Goor is gisteravond op verdenking van witwassen aangehouden. De 36-jarige man reed in een Porsche Cayenne op de Van Kollaan, toen de politie hem in […]
  • Zes woninginbraken in een maand tijd20 januari 2017 Zes woninginbraken in een maand tijd Het aantal diefstallen of pogingen daartoe is aan het einde van het vorig jaar en aan het begin van 2017 aanzienlijk in het Goorse. Naast de diverse winkeldiefstallen en gestolen fietsen […]