Kouder herfstweer in aantocht…

Volgens de Goorse weerman Eric Effing moeten we ons in het Twentse haagje opmaken voor kouder herfstweer dan in de afgelopen periode. In het afgelopen weekeinde is volgwens hem op vliegbasis Twente de eerste officiĆ«le vorst op 2 meter hoogte gemeten; -0,5 graden en aan de grond vroor het -2,3 graden. “Komende week schakelt de herfst nog een paar tandjes bij. Eerst wordt het warm met veel wind, en daarna koelt het flink af” aldus Effing die zijn bijdrage kracht bijzet met een fraaie herfstfoto van een Tondelzwam.

Gerelateerde berichten

  • Zo mooi is de Goorse herfst… (7)14 november 2020 Zo mooi is de Goorse herfst… (7) Het is zaterdag en de hoogste tijd voor weer een aflevering van onze fotoserie over de Goorse herfst. De foto's blijven massaal komen dus aan keuze uit prachtige prenten geen gebrek. Ook […]
  • Zo mooi is de Goorse herfst… (1)8 november 2020 Zo mooi is de Goorse herfst… (1) We riepen in de afgelopen week op om foto's in te sturen van fraaie plaatjes tijdens deze Goorse herfstdagen. Nou, dat hebben we geweten. Via allerlei kanalen kwamen en komen de meest […]
  • Jouw herfstfoto’s op Goorsnieuws.nl?6 november 2020 Jouw herfstfoto’s op Goorsnieuws.nl? De diverse social media staan er vol mee, zeker op zo'n prachtige herfstdag als vandaag. Mensen trekken er op uit voor een wandeling in de natuur in en om Goor en doen dat nu, vanwege het […]
  • Goorse herfst met zomerse trekjes26 september 2017 Goorse herfst met zomerse trekjes Volgens de jaargetijdenkalender is de herfst nu vier dagen oud maar daar heeft de natuur zich nog niet overal aan aangepast. De Goorse weerman Eric Effing toog met fotocamera naar een […]
  • De echte herfst is aanstaande…5 september 2017 De echte herfst is aanstaande… Het is nog prachtig nazomerweer maar de herfst is toch echt begonnen. En dat zal in de komende dagen ook zijn beslag krijgen als het gaat om het weerbeeld. Eric Effing maakte op het […]