Have Fun keert niet meer terug in de Allegorische Optocht

Have Fun verschijnt komende zomer niet in de Allegorische Optocht. De wagenbouwgroep was jarenlang een vaste deelnemer, maar heeft besloten om te stoppen. Dat werd gisteravond duidelijk tijdens de ‘jaarlijkse’ vergadering van de optochtcommissie, jury en de deelnemers. Na twee jaar (corona) kwamen de partijen eindelijk weer eens bijeen en daar maakte optochtvoorzitter Eltjo Lansink bekend dat er dus een nieuw platform vrij is gekomen voor de komende optocht. Ge├»nteresseerden kunnen zich melden bij de commissie, die verder kenbaar maakte dat de werkzaamheden aan de loodsen zijn hervat, welke op zaterdag 26 maart 2022 worden geopend voor de begin van de bouwwerkzaamheden voor de terugkeer van de mythische parade.

Gerelateerde berichten

  • Derde Schoolfeestloods feestelijk geopend17 maart 2018 Derde Schoolfeestloods feestelijk geopend De nieuwe derde Schoolfeestloods is vanmiddag feestelijk geopend. Rob Moormann had de eer om middels een druk op een grote rode knop de openingshandeling te verrichten (foto) waarna de […]
  • Nieuwe wagenbouwers en groepen tijdens Schoolfeestoptocht11 februari 2018 Nieuwe wagenbouwers en groepen tijdens Schoolfeestoptocht De wagenbouwgroep "Hoe dan...." en de groepen "Lijst 143" en "De Dames van 't Zeldam" zijn de nieuwe deelnemers aan de Allegorische Optocht, dit jaar (zondag 24 juni) tijdens het Goorse […]
  • Bouw derde Schoolfeestloods vordert gestaag26 december 2017 Bouw derde Schoolfeestloods vordert gestaag Het is kerst en de notoire Schoolfeestvierder weet dan dat het nog een half jaartje wachten is totdat het Feest der Feesten weer los barst. Wie nu een kijkje neemt bij de […]
  • ‘De overtreffende trap’ thema optocht Schoolfeest 201812 oktober 2017 ‘De overtreffende trap’ thema optocht Schoolfeest 2018 'De overtreffende trap' is h├ęt thema van de komende allegorische optocht tijdens het School en Volksfeest van 2018. Dat is vanavond bekend gemaakt tijdens de vergadering van de […]
  • Wagenbouwers en optochtgroepen stellen zich voor6 mei 2017 Wagenbouwers en optochtgroepen stellen zich voor De Goorse wagenbouwers en optochtgroepen hebben nog 50 dagen om het werk te verzetten dat nodig is om op zondag 25 juni met prachtige creaties op straat te komen tijdens de allegorische […]