Tijdperk Kuipers bij Herfst-fietsvierdaagse voorbij

Hij was de grondlegger van het evenement dat 29 jaar geleden een aanvang kreeg en uitgroeide tot één van de bepalende Fietsvierdaagses van Nederland in het najaar. John Kuipers gaf met verve leiding aan de organisatie van het evenement waarbij hij zelf ook op allerlei manieren de handen uit de mouwen stak. Nadat de vierdaagse vorig jaar vanwege corona moest worden gecancelled, was er dit jaar tijdens de 28e editie wel een mogelijkheid om de Gorenaar het afscheid te geven dat hij verdiend…

Want met de komst van jaarlijks honderden fietsers, gaf hij een enorme impuls aan het op de kaart zetten van Goor en de Hof van Twente. Niet voor niets kreeg Kuipers gisteravond een fraai fotoalbum met beschrijvingen van deelnemers en een bronzen fietser. Nu is het aan Hans Oonk om de Hof van Twente Fietsvierdaagse op kundige wijze een doorstart te geven. De 28e Fietsvierdaagse met start en finish bij De Reggehof werd gisteren afgesloten na een regenachtige dag met zo’n 200 deelnemers, een aantal minder dan te doen gebruikelijk.

archieffoto

Gerelateerde berichten

  • ‘Geen enkele aanleiding om Fiets4daagse af te gelasten’15 mei 2020 ‘Geen enkele aanleiding om Fiets4daagse af te gelasten’ Waar veel andere evenementen die in dit kalenderjaar zouden worden gehouden inmiddels zijn gecancelled vanwege het Coronavirus, ziet de organisatie van de Fiets4daagse Hof van Twente geen […]
  • Fietsvierdaagse dit jaar met muzikale ontvangsten27 september 2021 Fietsvierdaagse dit jaar met muzikale ontvangsten Na de afgelasting van vorig jaar gaat de 28e editie van de Hof van Twente Herfst Fietsvierdaagse dit jaar wel door. Die is van maandag 18 tot en met donderdag 20 oktober met een gezellig […]
  • Herfts-Fiets4daagse blijft populair14 oktober 2019 Herfts-Fiets4daagse blijft populair De Herfst-fiets4daagse die vandaag bij de Goorse Reggehof is gestart blijft populair. Er zijn vanochtend zo'n 500 deelnemers opgestapt voor de eerste etappe. Dat is wel wat minder dan […]
  • Fietsvierdaagse viert zilveren jubileum met ’25-actie’20 september 2018 Fietsvierdaagse viert zilveren jubileum met ’25-actie’ Over iets meer dan een maand gaat de 25e Hof van Twente Herfst Fietsvierdaagse van start. De vierdaagse met start en finish bij de Goorse Reggehof is één van de drukste fietsvierdaagses […]
  • Uniek route-systeem tijdens Fietsvierdaagse9 oktober 2017 Uniek route-systeem tijdens Fietsvierdaagse Het is de laatste Fietsvierdaagse van het jaar met traditioneel veel deelname. De 24e Hof van Twente Herfst-Fietsvierdaagse wordt gehouden van maandag 23- tot en met donderdag 26 oktober […]