The Sushi Foodclub bezorgt nu ook in Goor (Adv)

Liefhebbers van sushi krijgen steeds meer te kiezen, en die ontwikkeling blijft ook in Goor niet achter. The Sushi Foodclub, van de Goorse ondernemers Boulos Kourie en Job Vaarhorst, bezorgt sinds kort ook in Goor. The Sushi Foodclub is gevestigd in Haaksbergen, maar dat weerhoudt het duo er niet van ook in hun eigen woonplaats te leveren. “We hebben recent een tweede bezorgauto aangeschaft, waardoor we mobieler én sneller worden. Zo is het voor ons eveneens mogelijk onze sushi te bezorgen in Goor. We hebben gemerkt dat er veel vraag naar is”, laat Kourie weten. Dat de sushi van Kourie en Vaarhorst in de smaak valt, blijkt wel uit het feit dat ze zelfs al bezig zijn met een tweede vestiging. In Vriezenveen wordt momenteel druk verbouwd. “Het begint aardig vorm te krijgen. De opening volgt waarschijnlijk ergens in het begin van het nieuwe jaar”, aldus een trotse Kourie. Sushi laten bezorgen in Goor of meer te weten komen over The Sushi Foodclub? Kijk voor meer informatie op deze site, of bekijk deze video op de Facebookpagina van The Sushi Foodclub.

Het interieur van The Sushi Foodclub in Haaksbergen