U2-avond bij Buddy’s

Het is inmiddels een vaste traditie bij café Buddy’s aan de Deldensestraat in Goor. Als de Ierse rockformatie U2 in het land is dan komt er een pre-party waarin alvast een voorproefje wordt genomen op het concert. Morgenavond is het weer zover want U2 is bezig met de wereldtour die dit keer de naam ‘360º Tour’ heeft meegekregen en in Nederland de Amsterdam ArenA aandoet. Onder aanvoering van DJ Willem Megens zullen in het Goorse café muziek en beelden worden voorgeschoteld van de diverse concerten door de jaren heen. Er is materiaal van 1983 tot heden. De U2-avond begint morgenavond rond negenen.

Gerelateerde berichten

  • Broenink en Zunnebeld winnen Hofdrive wederom22 februari 2018 Broenink en Zunnebeld winnen Hofdrive wederom De Hof van Twente Hofdrive is ook dit jaar met succes afgerond. De zaal van De Bebsel was bezet met 62 bridgeparen die streden om de Hof van Twente trofee. Wederom ging de winst naar Huub […]
  • KNA stopt met potgrond-traditie1 februari 2010 KNA stopt met potgrond-traditie De Goorse accordeonvereniging Kunst Na Arbeid stopt na 20 jaar met de verkoop van potgrond en compost. Het ledenaantal van de muzikale club is in de afgelopen dermate afgenomen dat er geen […]
  • Halve Sarah voor Karlijn Nijenkamp10 november 2017 Halve Sarah voor Karlijn Nijenkamp Karlijn Nijenkamp vierde gisteren haar 25-jarige verjaardag. Op een groot spandoek voor haar woning hebben haar vriendinnen haar levensloop samengevat. Ook via deze weg wordt de jarige in […]
  • Spetterende zondag sluit Schoolfeest af30 juni 2014 Spetterende zondag sluit Schoolfeest af Het zit er weer op en wat was het weer mooi. Met de bekende tonen van het Goors Victorie is het School-en Volksfeest 2014 zondag om middernacht weer ten einde gekomen. Als vanouds en daar […]
  • Wiekslagschool wordt OBS De Boomhut1 juli 2020 Wiekslagschool wordt OBS De Boomhut De Wiekslagschool gaat vanaf volgend schooljaar verder onder de naam OBS De Boomhut. De school op het terrein tussen de Kievitstraat en Scherpenzeelseweg wordt op dit moment verbouwd en […]