Teleurgestelde Ligtlee vijfde op WK

Sam Ligtlee is zijn wereldtitel op de kilometer tijdrit kwijt. De in Goor woonachtige baanwielrenner moest in het Franse Roubaix gisteravond genoegen nemen met de vijfde plaats. Nijverdaller Jeffrey Hoogland won met overmacht de wereldtitel. Ligtlee werd tijdens het vorige WK in Berlijn nog verrassend wereldkampioen. Nadien uitte hij bij de NOS zijn teleurstelling over zijn prestatie en het feit dat hij niet mag starten in de teamsprint…

“Ik had graag in de teamsprint willen starten, om mezelf te ontwikkelen als derde man. Mijn EK was niet oké, maar wat wil je. Ik had anderhalf jaar geen grote wedstrijden gereden. Blijkbaar gaat prestatie boven talentontwikkeling. Dat is soms hard om van dichtbij mee te maken”, aldus Ligtlee in dat interview.

Gerelateerde berichten

  • Sam Ligtlee wint NK teamsprint22 november 2021 Sam Ligtlee wint NK teamsprint Na de Europese titel hebben de baanwielrenners van de equipe van Sam Ligtlee ook de nationale titel veroverd. De Goorse baanwielrenner won samen met Theo Bos en het talent Tijmen van Loon […]
  • Ligtlee na goud nu zilver op EK baanwielrennen6 oktober 2021 Ligtlee na goud nu zilver op EK baanwielrennen Hij woont met zijn Enschedese vriendin sinds een paar maanden op De Whee in Goor en is nu één van de blikvangers op het Europees Kampioenschap baanwielrennen in het Zwitserse Grenchen. […]
  • Boers strandt in halve finale op WK futsal voor doven14 november 2019 Boers strandt in halve finale op WK futsal voor doven Geen finaleplek voor Tesse Boers op het wereldkampioenschap Futsal voor doven in het Zwitserse Winterthur. De 14-jarige zaalvoetbalster verloor vanmiddag met Oranje in de halve finale met […]
  • Klaasen tegen Dekker op WK Darts29 november 2017 Klaasen tegen Dekker op WK Darts Jelle Klaasen treft in de eerste ronde van het Wereldkampioenschap Darts zijn landgenoot Jan Dekker. De Goorse topdarter is voor het WK als twaalfde geplaatst. He toernooi begint op […]
  • Spanninga Nederlands Kampioen BMX5 juli 2021 Spanninga Nederlands Kampioen BMX Het is hem weer gelukt. Kevin Spanninga is in Haaksbergen Nederlands Kampioen BMX geworden. De Gorenaar werd in de klasse van mannen boven de 25 jaar. In de derde week van augustus doet […]