Vinylparty met pubquiz bij De Bebsel

Er is genoeg te doen in zaal De Bebsel in de komende weken. Zo is er over twee weken ‘Lachen, gieren, brullen’ waarover later meer op deze site. Op de vrijdag daarvoor, op 5 november, is er een heuse vinylparty met een pubquiz. Daarin zitten allerhande muziekvragen over de periode 1960 tot 2000. De avond wordt georganiseerd door Musi-Boxx met Gorenaar Arjan Mengerink en begint om 20:00 uur. Aanmelden voor teams van 3,4 of 5 personen voor de pubquiz kan via de mail: info@nulldebebsel.nl of a.mengerink@nulltelfort.nl.

Gerelateerde berichten

  • Genieten van gezelligheid en muzikaal talent tijdens de Sjoowavonden…21 maart 2022 Genieten van gezelligheid en muzikaal talent tijdens de Sjoowavonden… Na twee jaar kon het eindelijk weer en dat was te merken. De artiesten van de Sjoowavonden in Goor gaven alles de afgelopen drie dagen en het publiek genoot met volle teugen. Niet alleen […]
  • Sjoowavond, Maarten van Rossem en Nashville Night18 maart 2022 Sjoowavond, Maarten van Rossem en Nashville Night Een volle evenementenagenda voor dit weekeinde met allereerst de rentree van de Sjoowavonden bij De Bebsel in Goor (foto). Na twee coronajaren treden daar weer diverse artiesten voor het […]
  • Weerman Arjan Mengerink terug op Hofstreek FM2 februari 2022 Weerman Arjan Mengerink terug op Hofstreek FM De Goorse weerman Arjen Mengerink keert vanaf deze week terug bij de lokale radiozender Hofstreek FM. Hij zal elke vrijdag te horen in het programma E8 Radio. Even na 18:30 uur komt hij […]
  • The Monoman treedt op bij De Bebsel2 februari 2022 The Monoman treedt op bij De Bebsel Nu de coronaregels zijn versoepeld hervat ook zalencentrum De Bebsel weer de activiteiten. Aanstaande zondag, 6 februari, treedt 'The Monoman Oneman-band' op in de Spiegelzaal. The […]
  • Vinylparty, Sl├Ąpstick en Anne Frank…UPDATE5 november 2021 Vinylparty, Sl├Ąpstick en Anne Frank…UPDATE Met de feestdagen in aantocht zijn er, ondanks de aangescherpte coronaregels, toch weer de nodige activiteiten te bezoeken in het Goorse. Zo ook dit weekeinde. Vanavond is er een […]