Hector pakt eerste punt van het seizoen

Hector speelde vanmiddag op het eigen Doesgoor met 3-3 gelijk tegen sv Delden, vooraf de nummer 2 van de ranglijst, en pakte daarmee het eerste punt in dit seizoen. En dat hadden er zomaar drie kunnen zijn want de groen witten stonden bij rust nog met 3-1 voor. Al vroeg in de wedstrijd kreeg Hector een strafschop na een overtreding op Raul Jimenez in het 16-meter gebied. Wesley Zwoferink faalde daarop niet vanaf 11 meter 9foto). Het werd 1-1 door een afstandsschot van Scot Wold. Raul Jimenez zette na een mooie individuele actie de 2-1 op het scorebord zette en diezelfde Jimenez tekende vlak voor rust ook voor de 3-1. De jonge aanvaller kon binnen schieten na een assist van Berthil Schabbink. 3-1 was ook de ruststand.

In het tweede bedrijf kwam Delden terug in de wedstrijd en na driekwart wedstrijd scoorde Christian Freriksen de 3-2 en vijf minuten later was het gelijk nadat Sven Lutke Willink de gelijkmaker binnen schoot. In een hectische slotfase kreeg Delden een aantal grote kansen en was na uitvallen van Hector Jimenez nog een aantal keren gevaarlijk. Ook Jeroen Heuten kreeg nog een grote kans op de 4-3 voor Hector maa hij miste waardoor het gelijk bleef op ’t Doesgoor.

Gerelateerde berichten

  • Hector en Twenthe verliezen Hofderby’s12 mei 2022 Hector en Twenthe verliezen Hofderby’s Hector en Twenthe wisten vanavond in een doordeweekse speelronde weer geen punten te behalen. Hector verloor in Delden met 4-2 van Rood Zwart terwijl Twenthe op eigen veld met 1-4 […]
  • Hector verder in de problemen na nederlaag tegen Reunie8 mei 2022 Hector verder in de problemen na nederlaag tegen Reunie SV Hector moet nog alle zeilen bij zetten om de nacompetitie te ontlopen. De ploeg van trainer Jordy Drenth verloor vandaag van het Borculose Reunie met 4-1. Op sportpark 't Doesgoor werd […]
  • Hector onderuit tegen FC Eibergen18 april 2022 Hector onderuit tegen FC Eibergen SV Hector heeft het goede resultaat van afgelopen donderdag (0-1 winst bij Hoeve Vooruit) geen vervolg kunnen geven. In de thuiswedstrijd tegen FC Eibergen werd met 0-2 verloren. Na een […]
  • Hector wint weer en doet goede zaken3 maart 2022 Hector wint weer en doet goede zaken SV Hector won vandaag voor de derde keer dit seizoen en deed na de overwinning van afgelopen zondag tegen Rietmolen (4-1) ook op deze donderdagavond uitstekende zaken in de strijd om […]
  • Routiniers bezorgen Hector eerste seizoenszege7 november 2021 Routiniers bezorgen Hector eerste seizoenszege SV Hector heeft de eerste overwinning van dit seizoen te pakken. Op het eigen Doesgoor werd Hoeve Vooruit met 2-0 verslagen. De goals kwamen in de tweede helft van het hoofd en de voet […]