Hector ook onderuit in Oldenzaal

Net als GFC verloor ook sv Hector haar waterloo vandaag in Oldenzaal. De ploeg van trainer Wim Woeltjes verloor met 1-0 bij de plaatselijke voetbalvereniging. Hector, dat vorige week nog won van Hengelo, kon weinig potten breken bij de opponent. Door de nederlaag blijft Hector in kritieke degradatienood.

Gerelateerde berichten

  • Op zoek naar foto`s met Schoolfeestvlag17 juli 2011 Op zoek naar foto`s met Schoolfeestvlag Schoolfeest 2011 zit er nog maar net op, toch kijkt de redactie van het Schoolfeestboekje al voor uit naar de volgende editie. Zij roepen Gorenaren tijdens hun vakantie op om foto´s te […]
  • Admiraal Twents zakenman van het jaar?25 augustus 2015 Admiraal Twents zakenman van het jaar? Ben Admiraal dingt mee om de titel Twents zakenman van het jaar 2015. De Goorse ondernemer van Yalp is één van de vier genomineerden die meestrijdt om de prestigieuze titel. De verkiezing […]
  • Ster over twee weken open30 augustus 2013 Ster over twee weken open De Ster gaat over twee weken open. Op vrijdag de dertiende beginnen Eric en Karin Weerkamp in het horeca-etablissement in hartje Goor dat vanaf dan de naam Lunchcafé De Ster zal dragen. […]
  • Bijzondere ‘Drive Inn-party’ Goorse Schlagerkoor24 mei 2020 Bijzondere ‘Drive Inn-party’ Goorse Schlagerkoor Het Goorse Schlagerkoor sluiten ze het zangseizoen altijd op een bijzondere manier af maar dit jaar zullen de Goorse zangers zich zeker nog lang heugen. Door de Corona-maatregelen werd […]
  • CDA eist opheldering in asbestdossier, Etex moet betalen17 mei 2018 CDA eist opheldering in asbestdossier, Etex moet betalen De asbestkwestie is weer onderdeel van gesprek in het provinciehuis. De CDA-fractie van Overijssel heeft Statenvragen ingediend naar aanleiding van berichtgeving van plaatsgenoot en […]