Sinterklaasintocht gaat dit jaar wel door met Fien als kinderburgemeester

De intocht van Sinterklaas en zijn Pieten in de Goorse haven gaat dit jaar wel door. Op zondag 14 november zal de Goedheiligman met zijn gevolg rond de klok van 13:00 uur de Goorse wateren binnen varen. De organisatie is dit jaar op het water in handen van de Goorse Waterpieten en ‘op het land’ van de stichting Sinterklaas Goor die inmiddels al druk in voorbereiding zijn om er weer een groots spektakel van te maken. Na de aankomst wordt de Sint ontvangen door kinderburgemeester Fien uit groep 3 van de Gijminkschool én spreekstalmeester Paul Schabbink. Wie het College van B&W zal vertegenwoordigen is nog niet bekend.

Gerelateerde berichten

  • Sinterklaasintocht in Goor wordt evenement met corona-toegangsbewijs voor volwassenen8 november 2021 Sinterklaasintocht in Goor wordt evenement met corona-toegangsbewijs voor volwassenen Als de overheid deze week niet met aanvullende maatregelen komt, is het komende zondag weer feest voor de Goorse kinderen tijdens en na de intocht van Sinterklaas en zijn Pieten, in de […]
  • Intocht Sinterklaas groot waterspektakel14 november 2021 Intocht Sinterklaas groot waterspektakel Het mocht, gelukkig voor de Goorse kinderen, allemaal doorgaan en ze waren er dan ook in grote getale. Het was enorm druk in de Goorse haven waar de Goorse Stuntpieten er op het water […]
  • Troosteloze aanblik…15 november 2020 Troosteloze aanblik… De Goorse haven, zondag 15 november 14:00 uur. Lege kades en ook op het door de wind golvende water niets anders te bekennen dan enkele vrachtschepen die wachten op bevoorrading. Hoe […]
  • Geen Sinterklaasintocht in Goor19 september 2020 Geen Sinterklaasintocht in Goor Er is dit jaar, vanwege het Corona-virus, geen Sinterklaasintocht in de Goorse haven. Dat heeft de Stichting Sinterklaas Goor besloten in samenspraak met de Goorse Waterpieten. Met name […]
  • Spectaculaire intocht Sinterklaas onder ideale omstandigheden17 november 2019 Spectaculaire intocht Sinterklaas onder ideale omstandigheden Het was fris maar prachtig weer vandaag tijdens de intocht van Sinterklaas in de Goorse haven. Daar waren honderden kinderen met ouders en grootouders om de Sint en zijn Zwarte Pieten te […]