Soosgebouw elke donderdagmiddag geopend

Het Soosgebouw aan de Schoolstraat is vanaf heden elke donderdagmiddag geopend van 14:00 uur tot 16:00 uur. Afwisselend is daar dan kaarten, Rummikub, sjoelen en bingo voor de Goorse ouderen die allen welkom zijn. Wie meer wil weten kan contact opnemen met Ria Mulder telefoon: 06 – 83401160.

Gerelateerde berichten

  • Soosmiddagen bij De Stoevelaar30 maart 2022 Soosmiddagen bij De Stoevelaar De Zonnebloem organiseert vanaf morgen, 31 maart, tot en met donderdag 2 juni soosmiddagen bij De Stoevelaar. Op de donderdagmiddagen is er dan tussen 14:00 uur en 16:00 uur sjoelen, […]
  • ZondagMiddagCafé terug van weggeweest6 oktober 2021 ZondagMiddagCafé terug van weggeweest Na een lange coronaperiode wordt ook het ZondagMiddagCafé in Goor weer in ere hersteld. Het Soosgebouw aan de Schoolstraat is volgende week zondag, 17 oktober, geopend voor senioren uit […]
  • Senioren weer in eigen zondagcafé12 oktober 2016 Senioren weer in eigen zondagcafé Het zogenoemde ZondagMiddagCafé voor senioren is weer aanstaande. Komende zondag, 16 oktober, is het, zoals altijd op de derde zondag van de maand, weer gezelligheid troef in het […]
  • Bingo voor ouderen8 oktober 2019 Bingo voor ouderen Komende donderdag 10 oktober is er in de Ouderen Sociëteit Goor weer een Bingo-middag. Die wordt iedere 2e donderdag van de maand georganiseerd en begint om 14:00 uur. Iedereen is welkom […]
  • Komende zondag weer Seniorencafé17 oktober 2018 Komende zondag weer Seniorencafé Komende zondag, 21 oktober, is er weer een ZondagMiddagCafé zoals op elke derde zondag van de maand. Voor 3 euro is er koffie of thee met wat lekkers en kan er gepraat worden met andere […]