Informatie-avond voor ouders nieuwkomers Waerdenborch

Scholengemeenschap De Waerdenborch organiseert komende woensdag een informatieavond voor ouders van leerlingen van groep 8 van de basisscholen in Goor en omgeving. Tussen 19:00 uur en 21:00 uur is er een vrije inloop en staan er korte presentatierondes op het programma die gaan over een soepele overgang van het primair onderwijs naar het voortgezet onderwijs, Vmbo op De Waerdenborch, Havo/vwo op De Waerdenborch én het zo goed mogelijk begeleiden van kinderen. Als morgen blijkt dat vanwege nieuwe coronamaatregelen de avond niet door kan gaan, wordt dat gecommuniceerd via social media.

Gerelateerde berichten

  • Leerlingen Waerdenborch doen kennis op bij Goorse bedrijven19 oktober 2021 Leerlingen Waerdenborch doen kennis op bij Goorse bedrijven Een groot aantal Goorse leerlingen van de Waerdenborch hebben vorige week een mooie ervaring opgedaan in het technische bedrijfsleven. In totaal werkten 33 bedrijven mee aan deze […]
  • Mondkapjesplicht op De Waerdenborch3 oktober 2020 Mondkapjesplicht op De Waerdenborch Op de Goorse vestiging van Scholengemeenschap De Waerdenborch geldt vanaf komende maandag een mondkapjesplicht. Dit heeft rector-bestuurder Marcel ten Vergert per mail aan de ouders van […]
  • Het ligt in je eigen hand…11 juli 2017 Het ligt in je eigen hand… De centrale examens, voor de laatstejaars studenten, zijn voorbij en de diploma’s zijn uitgereikt. Prachtig om de trotse gezichten van onze leerlingen en hun ouders te zien als de […]
  • Digitaal Open Huis De Waerdenborch17 januari 2022 Digitaal Open Huis De Waerdenborch Het open huis van de Goorse vestiging van De Waerdenborch voor kinderen en hun ouders die straks naar de middelbare school moeten, is volgende week zaterdag (29 januari). Het is, vanwege […]
  • Welkom terug met een ijsje…2 maart 2021 Welkom terug met een ijsje… De leerlingen van de Goorse vestiging van De Waerdenborch mogen vanaf vandaag fysieke lessen volgen in het schoolgebouw aan de Gruttostraat en dat was volgens de schoolleiding reden voor […]