Gratis boek voor bezoekers bieb

Liefhebbers van lezen kunnen deze week hun geluk niet op. Het is namelijk de nationale week van Nederland Leest in de bibliotheken. Zo ook in Goor. Alle bezoekers krijgen als traktatie zelfs een gratis boek van Adriaan van Dis.

Gerelateerde berichten

  • VR-workshop in bibliotheek22 november 2021 VR-workshop in bibliotheek De bibliotheek organiseert woensdag een workshop waarbij je kunt experimenteren met de VR. Virtual Reality (VR) is een computertechniek waarbij het lijkt alsof je in een andere […]
  • Inloopspreek OV in bieb4 november 2021 Inloopspreek OV in bieb Er is komende dinsdag (9 november) weer een zogenoemd OV-spreekuur in de Goorse bibliotheek. De zogenoemde OV-ambassadeurs geven dan weer advies op maat en antwoord op veel gestelde […]
  • TV-ecologe Sterrin Smalbrugge in Goorse bibliotheek7 oktober 2021 TV-ecologe Sterrin Smalbrugge in Goorse bibliotheek In het kader van de Kinderboekenweek is er komende zaterdag een voorleessessie van de bekende tv-ecologe Sterrin Smalbrugge in de Goorse bibliotheek. Van 10.00 tot 11.00 uur komt de […]
  • Vernieuwd pand Bibliotheek, GGD, Viverion en Salut officieel geopend2 oktober 2021 Vernieuwd pand Bibliotheek, GGD, Viverion en Salut officieel geopend Met enkele mooie woorden en een officiĆ«le openingshandeling van wethouder Pieter van Zwanenburg is vanmorgen het vernieuwde en verbouwde pand naast het gemeentehuis, in gebruik genomen. […]
  • Cursus over kunst uit de Gouden eeuw in Goorse bieb29 september 2021 Cursus over kunst uit de Gouden eeuw in Goorse bieb Op woensdag 6 oktober start in de Goorse bibliotheek de cursus kunstgeschiedenis over de Gouden Eeuw. Deze bestaat uit vier lessen en wordt gegeven door kunsthistorica Miranda Nieuwenhuis […]