Negen nieuwe jeugdtrainers Tricolores

Het is voor velen een heerlijke ontspanning. Het trainen van een jeugdteam vol hongerige voetbaltalenten. Zo ook bij de vv Twenthe. Sinds deze week hebben zij nu nieuwe negen nieuwe trainers in hun midden. Zij behaalden hun Jeugdvoetbal Trainer-Coach-certificaat. Tijdens de laatste cursusavond moesten ze in successie een carrouseltraining afleggen, waarbij maar liefst 35 jeugdspelers aan meededen. Het certificaat werd overhandigd aan Job Hartgerink, Jelle Horselenberg, Jikke Horselenberg, Martijn van Wissing, Bas Blokhuis, Tim Morsink, Jeroen Lippinkhof, Jeroen Bulter en Niek Haafkes. Die laatste twee prijken echter niet op de foto.

Gerelateerde berichten

  • Mark Bolink langer door bij vv Twenthe17 november 2021 Mark Bolink langer door bij vv Twenthe Mark Bolink is ook volgend seizoen weer de trainer van vv Twenthe. De 34-jarige oefenmeester heeft zijn verbintenis met een jaar verlengd bij de Tricolores. Bolink, zelf ook woonachtig in […]
  • Twenthe onderuit in Hofderby tegen Rood Zwart7 november 2021 Twenthe onderuit in Hofderby tegen Rood Zwart Na de spectaculaire overwinning van vorige week in en tegen Buurse, ging vv Twenthe vandaag in de Hofderby tegen Rood Zwart uit Delden met 1-3 onderuit. Op sportpark 't Piepwillem was die […]
  • Twenthe niet opgewassen tegen VIOS Beltrum24 oktober 2021 Twenthe niet opgewassen tegen VIOS Beltrum Twenthe verloor vandaag in de vierde klasse B het vijfde competitieduel van het seizoen van VIOS in Beltrum. In de Gelderse plaats werd het 3-1. Met name in de eerste helft had de ploeg […]
  • Twenthe vergeet zichzelf weer te belonen17 oktober 2021 Twenthe vergeet zichzelf weer te belonen Twenthe heeft, na de nederlaag van vorige week tegen FC Eibergen, vanmiddag het thuisduel tegen Reunie uit Borculo eveneens verloren. Op 't Piepwillem werd het 1-2 voor de gasten. In een […]
  • Jubilarissen Twenthe en GFC gehuldigd12 oktober 2021 Jubilarissen Twenthe en GFC gehuldigd Na een jaar van leemte in de clubkantines was het afgelopen week ook weer tijd voor de algemene ledenvergaderingen bij onder meer vv Twenthe en GFC. Bij de Oudste Goorsche werden […]