Goorse begint eigen uitvaartonderneming

tonnykHet is niet de job die veel mensen begeren op jonge leeftijd. Toch is het ook een dankbaar beroep: uitvaartverzorger. Tonny Kranenberg heeft nu haar eigen onderneming. De Goorse was al als spreekster en ritueelbegeleidster actief bij uitvaarten. Daarnaast werkte ze een aantal jaren parttime als uitvaartverzorgster in loondienst. Nu heeft ze besloten om die werkzaamheden te bundelen in een eigen bedrijf. “Ik vind het belangrijk  om mensen tot steun te zijn in een moeilijke periode. Juist in zo’n moeilijke periode geeft een vertrouwd gezicht rust. Het is een mooi vak waarin je veel voor anderen kunt betekenen”, aldus Kranenberg. Kijk voor meer info op de site.

Gerelateerde berichten

  • Zingen en dansen voor peuters6 maart 2012 Zingen en dansen voor peuters De Muziekschool Hof van Twente start binnenkort weer met de populaire cursus Muziek op Schoot. Deze cursus, die bestaat uit 8 lessen, is speciaal voor (groot)ouders en hun […]
  • Goorse winkels grootste kans op finale ‘gezelligste winkel’30 december 2014 Goorse winkels grootste kans op finale ‘gezelligste winkel’ De verkiezing van de gezelligste winkel van de Hof van Twente wordt waarschijnlijk gewonnen door een Goorse onderneming. Op dit moment leidt Primera de Bandijk in een contest die niet echt […]
  • Feest in de Wilgenstraat18 december 2010 Feest in de Wilgenstraat De wilgenstraat heeft er een bewoner bij. Mika, zoon van Cindy en Bjørn, is de nieuwste en jongste bewoner van de straat. Papa, Mama en grote zus Kelcy worden door de familie en […]
  • Twenthe in tamme derby eenvoudig langs Hector4 mei 2014 Twenthe in tamme derby eenvoudig langs Hector Twenthe heeft zondagmiddag de Goorse derby tegen Hector eenvoudig op haar naam geschreven. Op sportpark 't Doesgoor zegevierden de bezoekers met 0-3. Voor beide ploegen stond er niets meer […]
  • Aangifte tegen wegjagen eenden29 juni 2010 Aangifte tegen wegjagen eenden Er is aangifte gedaan tegen enkele bewoners van de Stoevelaarmolen. Deze zouden eenden rondom hun woning stelselmatig wegjagen waardoor ze de dood in worden gejaagd op de drukke […]