Vinylparty, Släpstick en Anne Frank…UPDATE

Met de feestdagen in aantocht zijn er, ondanks de aangescherpte coronaregels, toch weer de nodige activiteiten te bezoeken in het Goorse. Zo ook dit weekeinde. Vanavond is er een Vinylparty met een pubquiz bij De Bebsel onder leiding van Arjan Mengerink. Morgen is er overdag de Natuurwerkdag in het natuurbos (foto) bij de Stoevelaargroep die te bezoeken is en morgenavond is er de wereldband Släpstick met hun muzikale voorstelling ‘The Roaring Twenties’. Zondagavond draait in De Reggehof de film ‘Mijn beste vriendin Anne Frank’ over de bijzondere hereniging van twee vriendinnen in concentratiekamp Bergen Belsen. Uiteraard zijn er ook weer de nodige voetbalwedstrijden te bezoeken want de eerste elftallen van de Goorse clubs spelen alle drie een thuisduel. En dat kan, ondanks eerdere berichten, toch gewoon zonder een corona-toegangsbewijs. Voor alle evenementen check onze agenda.

UPDATE: De voorstelling van Släpstick gaat niet door in verband met ziekte van één van de bandleden.